Közmunkával kapcsolatban tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Igen, le kell dolgozni 2-3 hónapot, hogy fennmaradjon a jogosultság.
Különben megvonják.
Ha munkanélküli segélyed van folyamatban, akkor elvileg nem vagy benne az önkormányzati bérpótlós rendszerben, tehát most nem "hívhatnak be".
De tényleg csak akkor, ha nem kapsz onnan semmilyen juttatást.
Ha kapod a bérpótlót: 28.500 Ft/hó, akkor ha nem vállalod, törölnek a rendszerből, és semmit sem fogsz kapni.
Jogaid persze vannak, meg következmények is.
Ezt a kormány találta ki, nem a helyi hivatal, fölösleges ott bárkit hibáztatnod.
Amúgy meg a munka nem szégyen, és a léleknek is jót tesz, ha közösségben van pár órát naponta.
Otthon hajlamosak vagyunk befordulni...
Szerintem...
Szia!
Egy éven belül harmadszor küldenek közmunkára.Most éppen munkanélküli segélyt intéztem az összegyűlt napok 240nap.Még el sem intéztem megint közmunkára küldtek 4 hónap,4órában hivatalosan.Nem hivatalosan napi8 órát,hétvégét,vidéket is be kellett volna vállalnom.Nem tettem.Küldhettek -e egyáltalán ismét közmunkára?Megvonhatják-e a munkanélküli segélyem?Vannak a közmunkásnak jogai?a választ előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?