Közigazgatási alapvizsga 2021 (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék, ha nekem is tudnátok küldeni segédanyagot. :)
balogianne@gmail.com
Előre is köszönöm!
Engem is érdekelne bármilyen segédanyag.
dyna-16@freemail.hu
Köszönöm
Szívesen fogadnék bármilyen segédanyagot bárkitől!
kbr79@freemail.hu
Köszönöm
Kérhetnék én is kérdésbankot? czirok.ildi89@gmail.com
Köszönöm!
Sziasztok,
kérhetnék én is kérdés tesztbankot... Köszönöm
jk.ferencz@gmail.com
Sziasztok!
Nagy örömmel fedeztem fel ezt a fórumot, mert sajnos a tankönyv annyira száraz és tömény, hogy nem tudom mi lesz. Egyszerűen nem maradnak meg így a dolgok.
Esetleg valaki az alábbi email címes elérhetőségemre eltudná küldeni ezt az 1000 kérdéses tesztbankot? Valakinek segített?
Email címem: rrlespaul@gmail.com
Sziasztok!
Valaki esetleg nekem is elküldené?
valko.mate18@gmail.com
Köszönöm
El tudnád küldeni a ppt-t nekem, ami segítene a felkészülésben?
hudita@freemail.hu címre.
Köszönöm
Szia!
Megkérdezhetem, hogy sikerült-e megkapnod a kérdéseket?
Én is szerettem volna elkérni még a tavasszal, de nem kaptam választ.
Üdv: Krisztina
Sziasztok!
Én is elkérhetném a kérdés-válasz gyüjteményt?Októberben vizsgázunk többen is és nagy segítség lenne!
Email címem:tszek1316@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Korábbi közigazgatási alapvizsga korábbi tesztek esetleg megvan valakinek? Ha igen tudna nekem írni ezzel kapcsolatban :)
Köszönöm előre is
Sziasztok,
tudnátok segíteni nekem kérdés és válasz gyűjteménnyel, ami a Közigazgatási Alapvizsgát illeti.
Az email címem: mortoradine@gmail.com
Köszönettel: Zoora
Sziasztok!
Én is közigazgatási alapvizsgára készülök.
Ha valakinek van kérdés-válasz gyűjteménye vagy összeszedett korábbi tesztek, akkor el tudná nekem küldeni?
Hálásan köszönöm, ha tudtok küldeni!
Sok sikert, aki még a vizsga előtt áll!
reka.1992@freemail.hu
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a probono felületen lévő előadássorozat elég a felkészüléshez? Lefedi a könyvet vagy inkább csak a könyvből tanuljak, mert időpazarlás?
Köszönöm!
Sziasztok!
Ha tényleg létezik az összes modul kérdés-válasza összeszedve egy csokorban és ezt valaki elküldené nekem is, annak az illetőnek nagyon hálás lennék. :)
carlissian@gmail.com
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Ha valaki tudna küldeni kérdés-válaszokat / feladatgyűjteményt megoldásokkal, tapasztalatokat, bármilyen segítő hozzászólást, nagyon megköszönném.
Szép napot! Sok sikert mindenkinek!
rodrina@gmail.com
Sziasztok!
Ha megkaphatnám én is a kérdés-válaszok feladatgyűjteményt, nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm!
email cím: tolgyesi.adrienn@gmail.com
Sziasztok ,
Kérlek titeket ha valakinek meg vannak a kérdések , nagyon nagyon megköszönném ha elküldenè nekem . Napok vannak hátra a vizsgáig nagyon ideges vagyok miatta . Nagyon szépen köszönöm
Üdv Regina
nina19940426@gmail.com
Nagyon nagyon jó lenne ha valaki el tudná küldeni a közigazgatási alapvizsga kérdéseket válaszokat, nagyon nehezen megy a tanulás, nagy segítség lenne, aki elküldi annak örök hálás leszek
email: petmail13@gmail.com
Sziasztok. Kérlek segítsetek nekem, én is közigazgatási alapvizsgára készülök. Nagyon nagy segítség lenne ha nekem is el tudnátok küldeni a kérdések és válaszok feladatgyűjteményt.
Hálásan köszönöm!
melinda199774@gmail.com
Sziasztok! Közigazgatási alapvizsgára készülök. Én is szeretném elkéri a kérdések és válaszok feladatgyűjteményt. Nagyon nagy segítség lenne.:)
Előre is köszönöm!
maribe@freemail.hu
Sziasztok! Közigazgatási alapvizsgára készülök. Én is szeretném elkéri a a kérdések és válaszok feladatgyűjteményt. Nagy segítség lenne.
vkryszta@gmail.com
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Közeledik a vizsgám időpontja, és nagyon hálás lennék ha valaki nekem is el tudná küldeni a kérdések gyűjteményét!
Előre is köszönöm!
kzsofia185@gmail.com
Sziasztok! A közigazgatási alapvizsgára készülök. Én is szeretném elkéri a a kérdések és válaszok feladatgyűjteményt. Nagy segítség lenne.
toth.eszter1117@gmail.com
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Szerdán vizsgázom, megköszönöm ha megkaphatom én is a kérdés-válaszok feladatgyűjteményt, hálásan köszönöm!
visualblack@icloud.com
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok! A közigazgatási alapvizsgára készülök. Én is szeretném elkéri a a kérdések és válaszok feladatgyűjteményt. Nagy segítség lenne.
juri99@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretném elkérni a kérdések és válaszok feladatgyűjteményét illetve a ppt-t.
csucsu124t@gmail.com
Köszönöm😊
Sziasztok!
Szeretném én is elkérni az interaktív gyakorló feladatokat.
Többen vizsgázunk majd egyszerre. és jó lenne elötte gyakorolni.
Előre is köszönjük!
Sziasztok
A közigazgatási alapvizsgára készülök én is.
Szeretném elkérni a kérdések és válaszok feladatgyűjteményét.
Email:bzsirosmonika@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Közigazgatási alapvizsga 2011
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?
- A 2012. évi közigazgatási alapvizsga kérdéseit leírnátok?