Közigazgatási alapvizsga 2011 (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha van valakinek kérdés-válaszok/feladatgyűjtemény (megoldással), tapasztalatok, tanácsok, nagyon megköszönném, ha elküldené/megírná!
Szép napot!
rodrina@gmail.com
Sziasztok! Október végén fogok vizsgázni Budapesten.
Nagyon megköszönném ha vki elküldené az excel táblát + az aktualizált formát, de ha van még hasznos anyagotok azt is megköszönném....
Előre is nagyon köszönöm!!!!
abenedeczki@gmail.com
Sziasztok,
ma volt közig vizsgám, sikerült.
Írok, mert mindenki csak a vizsgadrukkban jelenik meg itt, tapasztalatot alig írnak le.
1. elég volt a megjelölt időben odamenni, előtte nem engednek be a terembe.
2. asszem mindenkinek sikerült (senki se sírt, és akit képrdeztem, rendben volt (a feje is, nemcsak a válasza)
3. a kérdések nagy része ismerős volt a ProBono-ból ill. az itt keringő kérdéssorozatból - vagy csak szerencsém volt (1002. hsz.)
4. a könyvből és (főleg) a ProBobo ppt.ből tanultam, de nem tanultam meg az egész cuccost, számomra lehetetlen. Az előadásokat (PPT elmondva hölgyek által) nem néztem meg, ingereltek, viszont a fejezetek tesztjeit és a próba alapvizsgát kigyakoroltam szorgalmasan.
5. súlyoztam, aszerint, hogy melyik fejezetből hány kérdés lesz
6. egyéni ízlés: a nekem nem tetsző gazdasági fejezetet ki is hagytam :), viszont a kis pontértékű EU-hoz volt kedvem :)
Mindenkinek good luck
V.
Sziasztok! Jövő héten lesz a közigazgatási vizsgám. Valaki tudna segíteni a kérdésekkel kapcsolatban vagy tapasztalatok megosztásával. Email címem: soos.timea87@gmail.com
Köszönöm!
Kedves Mara12! Írtam a 12mariska@gmail.com címedre.
Előre is köszönöm a választ! Üdv
Sziasztok! Van aki mostanában Nyíregyházán vizsgázott?
Üdv.: Melinka
Szia!
Az aktualizált formát elküldenéd nekem,köszönöm szépen.
12mariska@gmail.com
Várom, és ölelés:)
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a teszt kérdésekkel kapcsolatban?!
Előzményekben olvasva volt/van egy exel amit segítség lehet, ha valakinek meg van,kérem szépen segítsen,és küldje el az emailmre.
12mariska@gmail.com
Nagyon köszönöm
Sziasztok!
Nekem egy 2017-es változatom van, szeretném aktualizálni. Légy szíves erre a címre elküldené valaki: lacus314[KUKAC]gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Én is hamarosan fogok vizsgázni, ha valakinek vannak tesztkérdések, akkor légyszi küldjétek el az email
címemre. Előre is nagyon köszönöm.
vagany2@gmail.com
Kedves Fórumozók!
Nemsokára én is vizsgázom. Kérlek szépen benneteket, hogy a felkészülést segítő tananyagot, vizgakérdésekkel kapcsolatos táblázatot, ha tudtok küldjetek nekem is. A tankönyv az meg van, olvasgatom, jegyzetelgetem. DE szerintem elég terjengős, ömlengős. Sok a rizsa. Szerintem. Csak azt lenne jó tudni, hogy a sok rizsából melyik a lényeges, és melyik a lényegtelen. Szóval azt eldönteni elég nehéz most még így, legalábbis nekem. A bekeretezett részekből is vannak vajon kérdések?
Segítségeteket előre köszönöm!!!!
tamaska5625@gmail.com
Sziasztok!
Én is vizsgázni fogok nemsokára.
Kérlék benneteket küldjétek el nekem az excel file-t, meg anyagot ami még segíthet.
Köszönöm szépen előre is.
Fila
Szia Bibita! Excelt megkaptad? Kerlek kuldd el nekem , ha megvan: koczkaviktoria@gmail.com
Köszi 🙂!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Még egy hónapom van az alapvizsgáig. Az 1002. hozzászólás alatt megtaláltam a fájlt, de sajnos nem tudom megnyitni, azt írja az üzenet, hogy nem támogatott, vagy sérült. Kérem, aki tudja küldje el nekem. E-mail: erika.sipos65@gmail.com.
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Én is vizsgára készülök. Az említett excel táblát én nem találom. Kérhetek segítséget? Előre is köszönöm!
Brigi
dobraibrigi@gmail.com
Sziasztok!
kolléganőimmel készülünk a vizsgára. Minden segítséget szeretettel fogadunk :)
Excel tábla, kérdések.....
Köszönjük előre is!!!!
Sziasztok!
Az 1002-es hozzászólásnál megtalálható az excel táblázat.
Vannak benne pontatlanságok, hibás válaszok, de teljesen megfelel arra, hogy lássátok milyen jellegű krédések vannak. Annyit elárulok hogy a tesztkérdések semmik ezekhez képest. Néhány kérdés olyan megtévesztően van feltéve hogy csak pislogtam. És olyan dolgokra is rákérdeznek amit nem tartottam
fontosnak.
Nekem a vizsga előtt 4 nappal került lemondásra a vizsgám. Akkor viszonylag jól megtanultam. Most pedig kezdhetem újra :D
Egyébként ez a friss márciusi kiadás tartalmaz elég sok új infót.
+1 kérdés ha már itt vagyok: a költségvetés a könyv szerint 4 évet érint. De ha tovább olvasok akkor már csak 3-at taglal. Előkészítő év - Tárgyév - Utána következő év. Hol a negyedik? Vagy elírás van a könyvben?
Sziasztok!
Én július 9.-én vizsgázok. :O
Nagyon félek tőle, elég száraz az anyag...
Olvastam, hogy van excel tábla amiben rengeteg kérdés válasz megtalálható.
Valaki eltudná nekem küldeni e-mailben?
Előre is köszönöm és örök hála érte! :*
taya71@gmail.com
Én majd csak ősszel vizsgázok valamikor...nagyon parázok már most...a könyvet megkaptam...elkezdtem olvasgstni...hát nekem nagyon száraz az egész..csak elérem a minimumot😅
ha valakinek meg van az excel táblázata elküldené nekem?
kovacs.kati77@gmail.com
🤗
szia, megkaptad az excel táblázatot?
eltudod nekem küldeni?
kovacs.kati77@gmail.com
nagyon köszi
Kati
További ajánlott fórumok:
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Közigazgatási alapvizsga 2021
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?
- A 2012. évi közigazgatási alapvizsga kérdéseit leírnátok?