Középfokú végzettségű, felsőfokú angollal pályakezdőként Bp-en munka. (beszélgetés)
Remélem, valamelyik csak sikerül!
Nem olyan egyszerű itt kezdőnek lenni...
Nyugodtan nezzen szet az SSC-kben (BT, IBM, It Services, BP, Vodafone stb)
Service deskest mindig keresnek, ha meg mar bent van, jobb eselye van belsoskent akar informatikai poziciora is.
Ha a saját szakmájában szeretne dolgozni, úgy szerezhet tapasztalatot, hogy legalul kezdi el valahol. Aszerint, mi is érdekli.
De az SSC is lehet jó kezdésnek, még van ideje elgondolkodni azon, mi szeretne lenni, ha "nagy" lesz.
Azt is vállalhat, ha már ennyire nem akar tanulni. Nem is árt, ha megtapasztalja, milyen sora van annak, akinek csak középfokú végzettsége van.
Nem egy diplomás is vállal még 4 műszakos szalagmunkát is egyébként. Mert pillanatnyilag nem adódik más.
Felsőfokúval simán diplomát szerezhet, sokan dolgoznak is a tanulás mellett, mert egyetemistákat szívesen felveszik akár gyakornoknak is.
Még egy alapdiploma is elég lenne egyelőre, onnan lehet majd tovább lépni. És még benne van a tanulásban, nem lenne gondja. Addig sem telik hiábavalóan az idő.
Éppen most jöttem vissza, mert már olvastam, hogy van nagy fiad. :)
Az én fiam először elment helpdeskesnek, aztán rendszergazda lett. Közben szerzett diplomát. Levelezőn.
Ami érdekli, az irányban kellene munkahelyet keresnie talán.
Sok szerencsét kívánok neki!
További ajánlott fórumok:
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Középfokú iskolai végzettség mit jelent? Milyen törvényben van leírva?
- Betanított munka középfokú végzettséggel, mi a véleményetek?
- Mennyi idő után évül el a felsőfokú végzettség, ha nincs meg hozzá a nyelvvizsga?
- Bölcsődei dajkának és bölcsődei gondozónak 2019-től valóban szükséges felsőfokú végzettség? Ki mit tud erről?
- Felsőfokú ECL nyelvvizsgán a levélírás miben különbözik a középfokú nyelvvizsgán való levélírástól?