Közalkalmazottak! Ti is félpénzt kaptatok csak júliusra? (tudásbázis)
9-es De, szabin vagyunk.
12-es Nem, Nyugat-Magyarországon élünk.
Köszönöm a válaszokat. Leginkább a KLIK-es kollégáét. Mert nekem az a legrelevánsabb most. A bölcsi és az egészségügy más fennhatóság alá tartozik.
Budapesten éltek egyébként?
Felháborító, amit írsz, elképesztő, hogy iylen megtörténhet...
Jó nektek, akkor mi vagyunk a szerencsétlenek.
Nem semmi pótlékunk nincsen. Én sima pályakezdő F1 kategóriás vagyok és a nettó 85-97 helyett, most 61 ezret kaptam. Barátnőm a könyvtárban pedig 4 órás és az 52 ezer helyett 15 ezret kapott.
Mással nem tudtam még beszélni, ezért itt kérdeztem. De ezek szerint ez nem általános, úgyhogy nyugodtan reklamálhatok majd...
Köszönöm a válaszokat!
én rendes pénzt kaptam
nem lehet, hogy Ti pótlékok nélkül kaptátok a béreteket és azért lett ennyivel kevesebb?
Ez jó hír!
Én tanár vagyok, barátném könyvtáros...mi mindketten 30-40 ezret buktunk ehónapban...
Én is és akivel így nyári szünetben beszéltem közalkalmazott...mind cirka 30-40 ezerrel kevesebb fizetést kaptunk.
Én állami (KLIK) egy barátnőm önkormányzati bérszámfejtésben van.
Mi az oka? Másnál is előfordult?
További ajánlott fórumok:
- Kapnak valamennyi pénzt mostanában a közalkalmazottak?! + ban
- Ki lehet-e nevezni valakit közalkalmazottnak a diplomás bérrel és munkakörbe úgy, hogy nincs nyelvvizsgája a diplomához?
- 321/2008. (XII. 29.) Korm. rendelet, közalkalmazott vagyok D1 kategória, köteles megadni a munkáltatóm a 87.000Ft-ot?
- Szerintetek lehet az intézményvezető beosztottja a felesége vagy a lánya? Közalkalmazottról van szó. Jó lenne, ha lehetne.
- 50 év felett, 32 évnyi közalkalmazotti jogviszony után hogyan kezdjek új életet? A vicc- más miatt szünt meg a meló.
- Megéri-e közalkalmazottnak lenni?