Koszorúslány ruha (beszélgetés)
Június 26án lesz. Én fogom fizetni a ruhákat. Amúgy azt mondják mások, hogy nem nekem kellene.
Igazából nem tudom, csak így gondoltam....
Köszi a drukkolást. Remélem minden jó lesz. :)
Hello Lányok :) Látom nagyon belejöttetek az esküvői témázásba:) Én szivesen adok tanácsot, esküvői ruhaszalonunk van Bp mellett:)
Imádom a témát, bár én még közelében sem vagyok ennek, valahogy a párom még nem kért meg.... pedig olyan jó lenne..... csodálatos dolog. Mindig mikor nézem a menyasszonyainkat.... van h én is megkönnyezem őket az utolsó próbán.....
csodálatos dolog... élvezzétek ki minden pillanatát:)
Szia! Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Mikor lesz pontosan?
Tényleg, nálatok hogy van, ti fizetitek a koszorúslányi ruhát is, vagy az, akinek a gyereke a koszorúslány?
Én eldöntöttem most már. 3 színben lesznek. Szerintem jó lesz. Én is varratom a ruhám, itt Pesten, 58ezerbe kerül (álmaim ruhája).
Remélem, hogy minden szép lesz és jó lesz azon a nagy napon.:)
Én Kárpátalján varrattam a ruhákat, a 12 éves legnagyobbnak 8 vagy 9ezer forint volt a ruhája abronccsal-kesztyűvel... Bp. mellől mentünk ki, még úgy is megérte, mármint benzinköltségestül. Az én menyasszonyi ruhám 80ezer volt, a menyecském 24ezer (két szoknyával, egy rövid-egy hosszú). És minden extrát kértem rá, swarowski követ, 3 méteres csipkefátylam volt, csipkekötény, csipkebetét, mindez kétféle csipkéből, kétféle selyemből volt a szoknyám, és bársonybetétes volt a felsőm. Gyöngyök is vannak rajta, abroncs az árban benne volt. Pluszba vettem még napernyőt, csináltattam egy bársonyszoknyát is hozzá, hogy bálba fel tudjam venni. Itthon ugyanazt a ruhát 180-200ezerért csinálták volna meg, de kevesebb csipkével, kevesebb réteggel, és nem voltak hajlandóak 3 méteres fátylat csinálni nekem.
Köszönöm. :) Nektek sok boldogságot.
felelevenedtek a csodaszep pillanatok eskuvomrol alig tobb mint egy eve volt olyN amirol mind lany almodik kivanom neked is olyan csodas tokeletes legyen :)
az tok jo lesz ne aggodj emiatt hat lanynak senki nem tudna ugyanolyan ruhat szerezni :)
Nekem 3 kislány lesz. ( azoknak egyforma) És van 3 nagylány azoknak nem találtam, de szerintem a barackszínű, a rózsaszín és a vajszínű találnak, főleg, hogy mindegyik halvány...
hat ha halvany mind harmonizal azzal nincs baj csak eleg hasonlo legyen. hat igen nekem ket kislany volt konnyebb volt egyformat talalni mint neked ahol sok lesz :)
A kislányok ( 3 leányzó) nekem is babarózsaszín ruhában lesznek. De a nagyoknak nem találtam 3 egyformát. Szerintem azért a halvány színek jók lesznek és harmonizálnak is.
egyforma a szep nekem ket lanyka volt babarozsaszin ruhaban szep volt..... sok boldogsagot!
Igazán nincs mit.Sok boldogságot nektek!:-)
A jókívánságot is köszi. :)
Ezek most nagyon nagy gondok ám. :P
Kívánom,hogy életed során ezek legyenek a legnagyobb gondok.:-)
Akkor szerintem is az első. A két bordó mellett jelentéktelennek tűnne a barack.
Köszi. :) Júniusban lesz, de már most ilyen gondjaim vannak. Mi lesz még addig?:)
Mindegyik halvány. Vagy lehetne két bordó és egy barack. Az első változat jobb, nem?
Egyébként megy nagyon irigyellek.:-)
Igen! De akkor ne legyenek erős színek,mert az kirívó.
De ha a különböző színek mellett döntök. A barackszínű, halvány rózsaszín,és a nagyon halvány sárga. (krémszínű)illenek egymáshoz ugye?
Sógornőm barátnője mikor férjhez ment,minden lányt megkért,hogy bordó legyen a ruhájuk. Az egyiké rikító rozsda-narancssárga volt. Szörnyen nézett ki.
Futárszolgálattal.:)és ha többet rendelsz 1 helyről sztem kaphatsz is kedvezényt a ruhákra:)
Az ebay.de ről hogy érkezik meg hozzám Pestre?
Sziasztok!
Nálam is egyforma volt egy kivételével elég furin néztek így ki.Ugyanis én egy koszorúslányt szerettem volna akit felkértem neki finanszíroztuk a rucit és a végén 6 koszorúslány lett ugyanis a gyerekek szülei ajánlottá fel h. ők kölcsönöznek ki ruhát mondtam h. bordó legyen de az egyik nem lett bordó.
sziasztok.
Nálunk a családban most lesz lagzi.Bár a menyasszony csak kicsi koszorúslányokat akar,nekem azért ruha kell.Én ebay.de-n nézek ruhát.és amellett hogy sokkal sokkal olcsóbb minden méretben kapható.Én nem koszsorúslány ruhát nézek,de találtam rengeteg gyönyörű koszorúslány ruhát is.szerintem érdemes ott nézelődni.az nem kerül semmibe:)
Van 3 kicsi koszorúslányom is. Azok egyforma rózsaszínben lesznek.
További ajánlott fórumok: