Ki fizeti a koszorúslány ruhát? (tudásbázis)
ez tök érdekes kérdés
attól függ, hogy 1 koszorús lány kell, vagy többen lesznek egyforma ruhában , ,mert a 2 helyzet különböző, de gfogalmam sincs ki fizet iylenkor.
Tudod addig nyújtózz, amíg a takaród elér...ezt közmondást nem mindenki érti...vagy ha igen, akkor sem veszi figyelembe :)
A végösszeg...hajjaj le se merem írni:D Több milliós nagyságrendű...amit végül a szülők pótoltak ki.
8 koszorúslány? EZ színtiszta rongyrázás szerintem, ha ilyen kívánsága van a párnak, akkor fizessen, mert igen, 8 koszorúslány már a dekoráció része. Nagyon drága esküvőnél pedig azt mondom, koszorúslányonként 15.000 Ft már nem tétel, szerény esküvőnél viszont nem kell sem ennyi koszorúslány, sem annyira különleges egyenöltözék.
Amikor én voltam menyasszony, én nem akartam koszorúslányokat, szerény, visszafogott esküvőt terveztünk. De az egyik rokonunk kért meg, hogy a két kislánya hadd legyen koszorúslány, mert nagyon régen álmodoznak erről, és más lagzi nincs kilátásban a közeljövőben. Erre nem lehetett nemet mondani, de egyértelmű volt, hogy a szüleik vállalják a kis koszorúslányruhák kölcsönzését.
Szerintem is a menyasszonynak kéne fizetnie, ha Ő kér fel.
De 2 éve volt a barátnőm esküvője. Külön varratott mind a 8 lánynak ruhát. Mire a végére ért a szervezés, esküvő előtt 2 héttel közölte, hogy kicsit túl költekezte magát. Így az anyagot megvette és a varratási díjat nekünk kellett fizetni. Amire először 6000 ft-ot mondott, de végül a varrónő is "meggondolta" magát és 7500-at kért :)...
Nem tudom miért akadsz fent ezen ennyire!
Van ahol a koszorúslánynak kell fizetnie a ruhát,bizony ez a helyzet!
Ez nem azt jelenti,hogy mindenhol!
Ez egy gesztus,cserébe azért,amiért felkértek!
Nem voltam eddig sok esküvön az is csak családon belül,de ott bizony mindenhol a koszorúslány vagy szülei fizették a ruhát!
"Olyan drága egy esküvő, olyan sok mindent kell megvenni. Szerintem nem kell ezt is a nyakába varrni az ifjú párnak."
Olyan drága az esküvő, amilyenre a kedves pár rendezi. Ha drága esküvő kell nekik, akkor ne sírjanak, és ne más tárcájára rázzák a rongyot!
Amikor nekünk volt (és előttünk bárkinek a családban), mindig a koszorúslányok fizették (szülei) a ruhájukat. Akinek nem volt pénze a ruhára, az nem vállalta el. Kértünk fel mást.
Olyan drága egy esküvő, olyan sok mindent kell megvenni. Szerintem nem kell ezt is a nyakába varrni az ifjú párnak.
Ha van valami különleges kívánság. Egyforma ruha, akkor veheti a pár.
Nálunk ez így szokás.
koszorúslányok ruháit
bocsi, 3 volt
Megbeszélés kérdése, van ahol a koszorúslány, van ahol a pár.
Nálunk mi fizettünk a kis koszorúsaimnak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű koszorúslány ruha illene hozzám?
- Kell-e koszorúslány az esküvőre?
- Hol keressek (viszonylag jó áron) kék koszorúslányruhát és bordó menyecskeruhát (mindkettő térdig érő) Budapesten?
- Kinek kell gondoskodni arról, hogy legyen kísérője a koszorúslánynak?
- Mennyibe kerül koszorúslánynak lenni?
- Ázsia Centerbe lehet kapni kislány koszorúslány/alkalmi ruhát?