Körömbenövés műtét- lézerrel vagy szikével? (tudásbázis)
Azóta sajnos újra előjött ez a problémám. Iszonyatosan be volt gyulladva megint a jobb lábam, nagy lábujjam jobb oldala.
Most felkerestem egy pedikűröst és megcsinálta.
Nagyon ügyes volt, inkább kellemetlen érzés volt, mint fájt.
Fájdalmat nem igen éreztem, hála Istennek.
Ezek után havonta rá fog nézni, h ne legyen baj.
Sziasztok!
Képzeljétek el, hogy szombaton ki tudtam vágni!!!!
Mostam le a körömlakkot a lábujjaimról és azt vettem észre, hogy a benőtt körmöm nem érzékeny.
Miután befejeztem az acetonozást, azonnal leáztattam.
Egy kis fájdalmat sem éreztem!!! Pikk-pakk kivágtam és nem is volt annyira benőve, mint azt láttam.
Nem is értem! Hetek óta fájt, gyulladt volt és ronda, érzékeny.
Szóval megkönnyebbültem, hogy nincs szükség szikére.
Ránézésre jól ki tudtam vágni, remélem nem lesz vele gond!
Köszönöm a biztatásokat, a jókívánságokat!!
Ha vigyázol a körmödre akkor tuti nem lesz már bajod vele:-)
Hajrá!!!
Sziasztok, szép estét!
Ma érdeklődtem az ajánlott dokiktól.
A helyi, kórházi sebészre tettem le a voksomat.
Itt csak őt ajánlották.
Ma meg is kerestem telefonon, de sajnos nem volt bent, majd csak hétfőn.
Szóval szikével csináltatom meg. Nagyon remélem, hogy utána nem lesz vele gond,de ha mégis,akkor lézer. Örülök, ha most ki fogom bírni és átvészelem, nemhogy többször. Adok esélyt ennek a módszernek, de csak egyet. Megírok mindent majd. Hétfőn talán már időpontom is lesz. További szép estét, jó éjt.
Szia!
Az unokaöcsémnek 3-szor műtötték szikével,nem sikerült,mindig újranőtt és gyulladt volt.Ő 11 éves,cipőből 2 számmal nagyobb kellett emiatt neki.:-(( 8 hete megcsináltatták lézerrel,Szolnokon,10 ezerért,úgy néz ki,sikerült.
Na hívd csak fel, mindig az első lépés a legnehezeb!!!
Aztán pápá benőtt köröm!:)
akkor hajrá! :)
egy próbát megér...
Én is így vagyok, hogy állandóan, tehát általános korom óta, és most meg 25 éves vagyok. Tehát mikor érzem, hogy baj lesz kivágom, és ez már nálam évek óta működik, jó van, hogy halogatom, és akkor már iszonyú fájdalmaim voltak, de eddig még megoldottam a dolgokat.
De ha tényleg működik a lézeres műtét, lehet, hogy a pénz sem érdekelne, és kifizetném én is, mert ez nem állapot. Párom, meg szüleim látják,hgy mennyit szenvedek.
Biztos, hogy nem tű volt, de estére megkérdezem. Viszont utána elég undorító volt 1-2 hétig, mint vmi horror film, bár a dokinő szerint szépen gyógyult :)
A műtét nem fájt, és jobb is mint a szike, mert a lézer rögtön "elégeti" az ideget, így kevésbé fáj.
Nálunk a nagyobbik gyerekemnek műtötték szikével kb 6 hónapja. Mára ott tartunk, hogy ismét szenved vele, ugyanúgy benőtt. Nekünk is a lézerest ajánlották, bár ott is előfordul csak sokkal kisebb %-ban, hogy újra benő. Van ahol van gari rá, van ahol nincs.
Én is néztem több helyen, a legtöbb helyen körömszélenként 25 ezerbe kerül, ha többet csinálnak egyszerre, akkor van némi kedvezmény, de így is horribilis ( a mai keresethez képest az).
További ajánlott fórumok:
- A szomszéd átvilágít lézerrel a másik panelből. Mit lehet tenni?
- Sebészt keresek, aki érdemben foglalkozik körömbenövéssel. Borsod, Hajdú, esetleg Szabolcs megyében. Kérem segítsetek!
- Mit lehet tenni körömbenövés ellen?
- Szürkehályog szemműtét lézerrel
- Volt-e már körömbenövésetek? Valami jó tanács? Mit tehetek, újra visszatér!
- Kezdődő körömbenövés - Hogyan kezeljem?