Környezetbarát mosószerek (beszélgetős fórum)
Sittes ruha az van nálunk is. Én rendszerint, a ruhára szórok, és pótlom némi folyékonnyal a dobba persze.
Nem teljesen öko de hát ez van.. És nem is tökéletes tiszta a ruha, de az olajat, hegesztésnél amilyen kosz van, azt nem viszi ki teljesen semmi. Szerintem.
Ja és előmosást is használok, oda néha trisó is kerül.. Persze ilyenkor többször kikapcsolom. ( valami kehe van a fuvókával ahol jön be a víz. nem úgy küldi be a szereket a tartályból. és azért csinálom így )
Ecetet azt amikor látom a kapcsoló az utolsó öblítésnél tart, öntöm bele.
Gép kikapcsolva, felnyitom és találomra kb fél decit öntök.
Felültöltős a mienk is.
És ha nem felejtem el ami utóbbi időben gyakori, egy lavort aláteszek... Nagyon jó kis locsolóvíz a wcre.. Kész pocsékolás ivóvízzel lehúzni a wc t..
Ez egy környezetbarát és olcsó házi mosószer
Erősen szennyezett ruhánál én bedörzsölném picit a foltot de általában perkarbonátos áztatást szoktak csinálni azok akik ilyen házi mosószert használnak.
Mosüszódával készített házi az talán.
Ez ügyben nyomozok...
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Tetoválás háton! Ha van akkor mi és mit szólt a környezeted?