Tetoválás háton! Ha van akkor mi és mit szólt a környezeted? (beszélgetés)
sziasztok!
Nekem most cisnálják a hátamat, majd nyitok egy titkos naplót és akkor nyomon követhetitek ha érdekel persze!
szép estét mindenkinek
:D
szegénykém, tudom, hogy milyen érzés :)
Juj, emlékszem, mikor nekem a jobb vállamra elkészült a virágom, (nem a mostani bővített) volt egy hasonló sdzituációm. Önkiszolgáló étteremben vagyok tanuló, munkatársam, jó nagydarab, tenyeres-talpas asszonyság, odajött hozzám:
- Na akkor kicsikém - puff rácsap a vállamra, úgy Istenesen - ma sokat dolgozunk!
Látja, hogy sápadok el, vísítok is mellé egy keveset, mert előző nap készült, nem tudta mi bajom. :D
én is odavagyok értük :) anyám se békélt ki az elsővel sem, hát még ezzel, hogy fog?
mondjuk nem kellett sokáig titkolnom, mert hétfőn varrta a srác, kedden felkeltem,kimentem a konyhába és olyat csinált amit fél éve nem, jól megdörzsölte a hátamat, hogy jó reggelt :) azt hittem, hogy besz...ok! :) mivel mondtam, hogy mi a helyzet, nem hajlandó megnézni, mondjuk nem is baj, mert még nincs kész :D
Ekkora butaságot sem olvastam még.
Az intelligenciának semmi köze hozzá (főleg a mai világban, mikor már nem csak a börtön lakóknak lehet tetkójuk), orvosként ezt tudnod kéne.
Párom szerintem a világon mindenkit leverne bármilyen témában, mert egy nagyon intelligens, olvasott, tanult ember, mégis tele lesz egy szép napon tetoválva. Csak úgy megjegyezném, hogy a légynek is azért tud ártani, mert megkérem, hogy csapja le.
Az sem igaz, hogy az orvosok megkülönböztetnek minket, maximum az olyan intelligencia szintűek, mint te és a munkatársaid.
Engem például imádtak a kórházban (a tetoválásaim is dicsérték és nézegették, és ott az egyik orvosnak is volt tetoválása!), a házi orvosom is odáig van értem, mert egy kedves, aranyos ember vagyok. Nem önfényezés, de az agresszív és önértékelési elméleted megdöntése, mivel egy kalap alá veszel mindenkit.
Sajnálom, hogy ez a felfogásod, de aki ezen nem tud túllépni, bizony kevés intelligenciára vall, hiába vagy orvos, a diploma semmi, az értékek a viselkedésből fakadnak, nem a tudásból.
Szia! Biztos, h szép a hátad! Én most csináltatom az enyémet, a naplómban látod! Hozzám tartozik, én vagyok, és nem ellenségesek a sárkányok, hanem védelmezők, főleg a keleti sárkányok! És ez az!
Molyírtóval ne foglalkozz sztem, semmi köze a tetoválásnak az intelligenciához!
Szia!
Nekem egy "tündér" van a hátamon - több mint a felé hátam teli van varrva.
Sztem nagyon szép. - Anyukám első körben elcsodálkozott, de csak azon, hogy "Teeee??? aki a tűtől is fél?" :D - igen, én :D - beleszerettem :)
ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie akarja e és biztos hogy azt a képet? , mert bár Te nem látod, azért nem árt ha ízléses és "illik hozzád"
Én nem bántam meg - sőt!!!!
Lesz még folytatás ... ;)
Na, ez az,h a mai tarsadalom nem igazan kepes elfogadni dolgoka2 meghallgatom mindenki velemenyet,szó se róla!
De pl itt említeném meg Rick Genest-et, aki a Thierry Mugler modellje, tetotol talpig végig van varrva. Volt Bp-en és ha jól tudom a New York cafe-ban zongorázott és még csak nem is buta ha az interjúkra gondolok! Keressetek rá neten! Őt imádom,de sose szeretnék úgy kinézni mint ő!
akkor szép lassan írom,hogy megértésed,hogy hajrá,és csináltass tetkót még én is fogok :):)
Igaz már öreg is vagyok hozzá vagy lehet hogy csak primitív,vagy mit ír a kedves dr úr :):)
Remélem az enyémet megnézte,ha nem akkor innen üzenem nyugodtan nézze meg h egy 36 éves 3 gyerekes anyuci milyen hüle tud lenni :):)
:D:D:D
Nekem pedig volt egy tanárom, aki egyébként finn vendégelőadó volt itt, kb .35 éves lehetett, szanaszét volt tetoválva, terepmintás nadrágban tartott órát és láncok lógtak a gatyáján minden egyes alkalommal. :D És zárójelben említem meg, hogy Finnország egyik legnevesebb egyetemi professzora volt. Nem hiszem, hogy az illető intelligencia hiányában szenvedett volna.
"mit szólt a környezeted?"
Ez is benne volt a fórum címben,szóval nem tartom hülyeségnek amit írt,mert sokan vélekednek még mindig így a tetkósokról.
Persze ,nem kellett volna ráhúznia a véleményét más emberekre is,hisz ez az ő saját,egyéni véleménye csak,viszont el kell fogadni azt is ,hogy valaki így gondolja.
Én cáfolom,és nem értek vele egyet.
Mindenki úgy "díszíti " magát ,ahogy számára jól esik:))
Na, tehát akkor itt mindenki tanulatlan és szép lassan kell velunk beszélni, mert tetovalva vagyunk! :) lassan,tagoltan.
Ismerek orvost,ügyvédet és még bírót is aki tetovalva van, dandártábornokról nem is beszélek!
Ezen nem kell felhúzni magunkat, jót nevettunk és ennyi! De még mindig nem tudjuk, h van e neki vagy sincs! ;)
Már elnézést kedves Doktor úr,de ez a bejegyzés inkább vall átlag alatti intelligencia hányadosra,mint egy tetoválás...
Az enyém is 136 volt a legutóbbi teszten,bár volt már vagy 3 éve,azóta biztosan Forrest Gump lett belőlem,hogy tetováltattam.
Elég szánalmas,hogy tanult,elvileg marha okos emberek így gondolkodnak.Az meg hogy máshogy beszélünk velünk?Hagyjuk.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Valaki tudja, hogy akkor most hogyan is ápoljuk a friss tetoválást?Fóliázzuk vagy ne?
- Mennyire fáj a tetoválás vállon és háton?
- Ha a környezetemben allergiás vagyok valamire, a teszt kimutatja, hogy mi az allergén, de elkerülni nem tudom, akkor hogyan kezelik?
- Mennyire fáj háton (lapocka tájék), vagy alkaron (belül) a tetoválás?