Kórházban vagyok (beszélgetés)
Banán, zsárazbab, kivi, szamóca, ezekből kell sokat enni, de lehet írnak tablettát is.
Ha elengednek, kérdezz rá, zárójelentésben legyen benne! :))
Jajj, de sajnálom.:))
Vérszegénységre ? utánanézünk.
Azért ne hamarkodd el a háziorvosod elhagyását.
Kérdezd meg a kórháziakat, hogy miért kerültél ide, lehet, hogy valami miatt nem úgy reagált a szervezeted agyógyszerre, mint kellett volna.
Járd körbe, hogy biztosan az orvosod volt-e hibás!
Szevasztok!
Ebéden túl vagytok, pihentetek is egy kicsit, mi újság?
Hogy van a mi kis betegünk? Minden rendben?
Mielőbbi teljes felépülést kívánok!
Hidd el, most már minden rendben, csak légy türelmes, és hamarosan haza-mehetsz!
A dokidat ne bántsd, nem éri meg: = őérte is annyit kapnál, mint egy rendes emberért! mondja egy mondás!
Valóban, még ott a hasonló betegségekkel küzdő betegtársakat faggasd ki, van-e esetleg olyan háziorvos, akihez át tudnál pártolni = orvost váltani tudnál-e. Jó lenne, ha mások által ajánlott dokihoz kerülnél, nem pedig csak az vezérelne, hogy mindegy hova, csak a jelenlegitől el! Távozásod onnét legyen célirányos!
Most ebédelj meg, ebéd után szunyókálj egy kicsit, majd d.u. ha jelentkezel, még beszélhetünk! :)))
Jobbulast!
Itt a nyar, nyaralast tervezel ?
Most már nem lesz semmi baj!
Pihenj,aludj és nyugodj meg!Sajnállak,hogy ilyenen keresztül kellett menned:(((
Jobbulást kívánok!
Kellemes napot és gyors gyógyulást :)
Ezek az orvosok már csak ilyenek :D
Némelyik a jóindulattól csinál bolondságokat, némelyiket az sem érdekli, ha ott fordul fel a betege :)
Jobbulást!
Ha hazaérsz, ásd el valahol a dokit! ;)
További ajánlott fórumok:
- Szült valaki a mostanában a Máv Kórházban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!Köszönöm
- Hálapénz: Pár nap múlva fogműtétem lesz egy kórházban és gondban vagyok, hogy elötte vagy utána és hogy mennyit?
- Ki a legjobb szülész a Szent István kórházban? 27 hetes terhes vagyok-mikor kell orvost fogadni?
- Ha a gyerekemmel kórházban vagyok, nem jár táppénz?
- Kórházban vagyok, 2 napja szültem. Reggel mikor belenéztem...
- Mit tegyek, ha vesemedence gyulladással kórházban voltam, de ismét lázas vagyok?