Korai terhesség? (beszélgetés)
:)
Nem vagy terhes továbbra sem.
Nem kicsit aggódod túl.
Mióta megszületett a lányunk azóta megszakítással "vèdekezünk". Azóta sem estem teherbe pedig 12 ève van ez ìgy.
Mit kuszált össze?
Nem vagy terhes, ez egy tök normális mensi volt.
Az anibiotikumnak semmi köze hozzá, hogy pozi e a teszt vagy sem. Ha terhesen véreztél volna, akkor már bőven kimutatná a teszt. De ismétlem nem vagy terhes.
Akkor türelem. 1 napot már féllábon is ki lehet bírni.
Az antibiotikum szedése nem befolyásolja a tesztet, úgyhogy csináld meg azonnal. Holnap is egyet és megnyugodhatsz, nem vagy terhes.
Kedves fórumozók!
Az anonimitás mögé rejtőzve teszem fel a kérdésem, rettentő idegesen. Február 1-én létesítettem szexuális együttlétet (elméletileg az ovuláció napján) megszakításos módszerrel. Február 15-én megjött időre a menstruációm.2 napon át közepes intenzitással, majd harmadik nap csak pecsételés volt, negyedik nap semmi, ötödik nap barnázás alhasi fájdalommal.
16-án antibiotikumot kezdtem el szedni, mivel tüdőgyulladásom lett. Ezt teljesen nyugodtan tettem, hiszen megjött a menstruációm... 🥴 Nem tudom, hogy korai terhesség lehet vagy az antibiotikum kuszálta így össze???
Bárki válaszol nagyon szépen köszönöm.
Holnap fogok tesztelni, mivel tegnap hagytam abba az antibiotikum szedését...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Terhesség korai szakasza
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Korai terhesség tünetek nélkül. Bajt jelezhet?