Könyvelőt keresek közös ügyfélkör kialakításra! (beszélgetés)
Ismertem egy könyvelőt, aki úgy kezdte a saját irodát, hogy először alkalmazottként bedolgozta magát az ügyfelek bizalmába!!! és persze a szakmába. A főnök már annyira megbízott benne, hogy gyakorlatilag egy idő után ráhagyta az egész irodát... csinálta is a csaj tisztességgel, becsülettel. Közben szervezkedett, melyik ügyfélnek mennyivel tudná olcsóbban felvállalni a könyvelést, mint amit jelenleg fizet... amikor már kellő számú és összegű ügyfél igéretét tudta magáénak, felmondott, kiváltotta a saját vállalkozóiját és már eleve úgy indult, hogy nem kellett neki várni a kellő számú ügyfélre.
Tisztesség és vastag bőr kérdése, de nála működött.
Nagyon nehéz összehozni egy saját könyvelőirodát.
Ez, főleg nagyobb vállalkozásoknál, eléggé bizalmi dolog. Nagyon nehezen váltanak könyvelőt.
Sziasztok !
Nincs hozzászólás ? Sajnálom..
Sziasztok !
Könyvelőként dolgozom Debrecenben mint alkalmazott.(középkorosztályba tartozom) Egy hasonló helyzetben lévő - alkalmazotti munkaviszonyban dolgozó "üzleti" társat keresek aki szeretne keresetkiegészítést, szakmai fejlődést, szakmájában dolgozó, akinek lenne kedve, ideje a munka megtartás mellett összedolgozva um. kiegészítő munkaként felépíteni együtt egy ügyfélkört kialakítani. Tudom, hogy hosszú idő egy ügyfélkört kialakítani. Egyenlőre kiegészítő jövedelmet jelentene számunkra.
Mivel még vannak hiányosságaim a teljes könyvelés terén, így összefogással, közös munkával, egymást kiegészítve, segítve több ismeretekre szert téve tudnánk együtt dolgozni. Tudom, hogy ez lassú folyamat. De talán lehetne jövője.
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Mi van az emberekkel, miért nehéz manapság barátságokat kialakítani?
- Aki discoban ismerkedett, lehet komoly kapcsolatot is akár kialakitani?
- Hány hónapos kortól lehet rendszert kialakítani a babáknál? Mit tegyünk, ha két etetés között is sír?
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- Napirend kialakítása a baba számára az első hónapokban