Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez (beszélgetés)
Sziasztok!
Szívesen dolgoznék INGYEN könyvelőnek, könyvelői irodának cserébe betanításért, gyakorlatért. Közgazdászként végeztem, de nem dolgoztam ezen a területen, viszont nagyon érdekel. Sajnos nincs túl sok önbizalmam, így rendre megbukok az állásinterjúkon. Önkéntes munka, gyakornoki lehetőség nem jöhet szóba.
Ezért keresek valakit, aki betanítana, megmutatná nekem az alapokat, cserébe kapna egy lelkes, precíz, lelkiismeretes munkaerőt, segítőt. Akár alkalmanként is szívesen segítenék. Leinformálható vagyok, szükség esetén bemutatom a diplomám is, mert tudom, hogy nem bízza senki sem a munkát egy jöttmentre. Excel és World programokat ismerem, gépírni tudok, szívesen segítek bármilyen munkában, amelyhez nem szükséges tapasztalat, illetve betanítás után bármilyen könyveléssel kapcsolatos feladatot elvégeznék.
Háááát,... igazán lekötelezel!:D:D:D
Nem kaphatnék valami mást?
Valami igazán értékeset, mondjuk gyufacímkét, szalvétát, söröskupakokat, használt telefonkártyát?
Mert ilyenek nekem is vannak!:)
én pl. azt se tudtam, hogy van apróhirdetés a hoxán....
de ha tudtam volna és épp állást keresek, akkor se hiszem, hogy itt tenném.
Te pedig nem egyszerű takarítónőt keresel, hanem egy tök speciális feladatra, tök speciális tudással rendelkező embert, aki egyszeri munkavégzésre szerződne....még ha minden hoxa-tag minden nap elolvasná az összes álláshirdetést, akkor sem biztos, hogy létezne itt erre alkalmas ember.
Látod, nem vagy egyedül. Másnak sem jutott eszébe, hogy itt keressen munkát, főleg hogy könyvelőit.
Ennyi erővel a rendőrségi magazinba is feltehette volna, és most ő sirna, hogy miért nem jelentkezik könyvelő neki.
Őszintén szólva, ha én munkát keresnék - bármilyent - eszembe sem jutna, hogy az itteni hirdetéseket böngésszem.
De ezentúl résen leszek, hátha leesik valami zsíros falat!:)
Hogy mennyit fizetne? Munka elvégeztével kijelentené, hogy nincs megelégedve, és ezért a sza..ért nem fizet.
Az ilyenek ezt ccsinálják. Vagy semmit nem fizet, vagy éhbért, ami egyenlő a nullával.
Ezt a kerdest mar en is feltettem,nem jott ra valasz..Gondolom ugy szerette volna hogy valami csoro munkanelkuli se nem ingyen se nem penzert vallalja el neki:D
Hogy is van ez?:DD
Elcseszel valamit, és más a hibás :DDD Ez cuki.
Amit feltettél az meg nem álláshirdetés.
Van pár ügyvéd ismerősöm. Egyik sem fórumozik.. nem is értem miért nem nézegetnek két soros apróhirdetéseket, meló után kuncsorogva :D
Amúgy mégis, mennyit fizetsz nekik? :D Órabérben? Vagy fixet? :D
Nem értelek, egy ilyen fórumcím után mit vártál, ami annyira, de annyira negatív.
Mielőtt megsértődsz gondolkozz el, vajon miért is jöttek ilyen válaszok.
Esetleg, ha te úgy kezded, hogy -Tudna valaki segíteni, ilyen és ilyen ügyben? - biztos vagyok benne, hogy többen tudtak volna segíteni itt a H.xán is. Te léptél fel támadólag, úgy feltéve a kérdést, ami bizony sokaknak érzékeny pontja, hiszen tényleg nincs annyi munka, amennyi kereslet lenne.
Legközelebb gondold át,segítséget szeretnél kérni, vagy megbántani embereket.......mert lehet neked nem jött le, de te vagy az aki megbántottál embereket. Talán nem ártana, elolvasnod legalább egy illemkönyvet, hogy tudd merre, hány méter.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?