könnyű vacsora recept
A könnyű vacsora hozzávalói:annyi kifli amennyi szükséges.
annyi virsli amennyi kifli van.
kb. 3 dl tej
só
bors
sajt ízlés szerint
A könnyű vacsora elkészítési módja:
A kiflik közepét kivesszük. Egy-egy virslit betolunk a kiflibe, majd a tejet összekeverjük ízlés szerint borssal, egy kevés sóval (ami el is maradhat, hiszen a virsli ízes) A töltött kifliket beleforgatjuk a borsos tejbe, de nem kell nagyon eláztatni. Tepsibe fektetjük és ízlés szerinti mennyiségű sajtot reszelünk rá. ELőmelegített sütőbe tesszük, nem kell letakarni, a tej nem hagyja kiszáradni, és a sajt pirulásáig sütjük. Még melegen tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: arwenn, 2006. nov. 25. 20:58
A könnyű vacsora elkészítési módja és hozzávalói.