Könnyed, nyári, 'hőálló' diétás sütire kérnék ötleteket!! SOS!! (beszélgetés)
Az oldalon, ahonnan a linket adtam, egyébként sokféle diétás süti van. Például ez sem rossz:
De nyugodtan nézelődhetsz tovább is! Érdemes! :)
Köszönöm!:)
----
Még várom az ötleteket!
cukor STOP-os keksz lerakva egy tepsi aljára, rá tejföl, amit édesitövel, vaniliás cukorral, csipet soval kikeversz, ezeket rétegezed, majd a teteje tejföl, arra gyümölcsök, tetejéte cukormentes gyümölcszselé.
Remélem, érthetően irtam le.
Mondjuk ennek pihenni kell 2-3 orát hogy a keksz megpuhuljon.
fogalmazni tudni kell...remélem azért érhető voltam.
Ha rajtam múlna diétával egybekötött edzéstervet vinnék neki,de nem rajtam múlik...ha már sütit kell, akkor kímélőt akarok...de nem valami nagyon zabosat, korpásat, nem hinném, hogy nagyon ki tudna mászkálnia a wc-re segítség nélkül...
fúú...vagy csípő vagy térd...
Mind a kettőt már többször műtötték, hogy jelneleg melyik volt sorom, nem tudom....
Sajnos a súlya(kb 15-20 kg-ot hízott az első műtét óta, ami ha jól emlékszem egy baleset miatt volt) csak tetézi.
Én szeretem a reform sütiket, van és jópár receptem, de olyat szeretnék,ami nem romlik meg ebben a dögmelegben sem egy 50 perces út alatt, és nem látszik ill. érződik rajta, hogy diétás. Lábadozó betegnek lesz, és nem szeretném se a gyomrát se a műtőtött testrészét terhelni felesleges kalóriákkal! Jó lenne, ha mutatna is valahogy, és ha az ízén nem érződne, hogy nem hagyományos.
Köszönöm szépen előre is a segítséget, holnapra kellene legkésőbb!
Köszönöm szépen a segítséget!!
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.