Költözés utáni beilleszkedés óvodás gyermeknél (beszélgetés)
4. 31c7cb1532
2015. aug. 28. 15:22
Köszönöm, remélem, hogy minden ok lesz. Mondtam neki, hogy az a legfontosabb, hogy szeretjük egymást a többi majd alakul.
3. Georgina319
2015. aug. 28. 12:00
Fedezzétek fel a környéket, keressetek játszóteret. Egyelőre ne hagyd magára az új szobájában. Ne aggódj, hamar meg fogja szokni az új környezetet.
2. kisj
2015. aug. 27. 21:16
Szerintem nem kell aggódnod, mert az ilyen korú gyerekek nagyon gyorsan megszokják a változást.
A gyerekek azt a helyet érzik a legjobbnak, ahol a szüleik is ott vannak.
1. 31c7cb1532
2015. aug. 27. 13:24
Sziasztok!
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, lányom most volt 3 éves jövő héten kezdi az ovit, eddig 2 éves kora óta bölcsis volt. Egy évig ingáztunk a munkahelyünk miatt a férjemmel, most 3 hete végre beköltöztünk az új otthonunkba. Szebb, tágasabb mint az előző a lányom pár napja mégis amiatt sír, hogy haza akar menni a régi lakásunkba. Mivel segíthetnék Neki azon kívül, hogy sokat beszélgetünk?
További ajánlott fórumok:
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- 2 éves korú gyermeknek szoktál adni Bolero italporból készült italt? Ugyebár édesítőszerrel készült...
- Miért nem tudok beilleszkedni?...
- Iskolában szülői engedély nélkül adhatnak a gyermeknek nyugtatótablettát idegesség miatt?
- Mennyi az átlagos mennyiségű ruha egy óvodáskorú gyermeknek? Kisgyermekes anyukák?