Köldökzsinór vért levetetők! Ti melyik intézetnél kötöttetek szerződést? Miért pont annál? (beszélgetős fórum)
A Sejtbanknál is ez van.
Az meg mondjuk durva lenne, ha nem beszélnének magyarul. :)
Sziasztok!
Mi egy szlovák cégnél, a CordBlood Center-nél vetettük le a köldökzsinórvért idén májusban. Nagyon aranyosak voltak, mindenki beszél magyarul és rendkívül segítőkészek.
Kihozták hozzánk házhoz a dobozt előre megbeszélt időpontban, amit be kellett vinni a kórházba. A szülés után felhívtuk őket és mire mi a babával kikerültünk az osztályra, addigra ott volt a futár is, pedig szombat volt.
Fizetni csak azután kellett, miután megvizsgálták a vért, és minden rendben volt.
Én mindenkinek őket ajánlom.
Mi is a Sejtbankot választottuk, az tűnt a legmegbízhatóbbnak. Emlékszem, az orvosom ajánlott egy másik intézetet, szerinte az volt a legmegbízhatóbb mert magyar, helyben tárolnak stb... Valamivel olcsóbb is lett volna, de valami azt súgta, hogy inkább a másikat... Jól döntöttünk mert az a másik valamivel több mint 1 év múlva megszűnt...
Sejtbanknál 2007-ben fizettünk 360000 Ft-ot (24x15000), 2010-ben 368000 Ft-ot (23x16000).
Hú köszi a hozzászólásokat! Úgy látom a Sejtbank eddig az, akinél többen kötöttek szerződést.
Mindjárt csinálok egy szavazást is, hátha ott jobban felfigyelnek és még jobb adatok jönnek ki.
Szia!
Mi a KRIÓ-t választottuk. 20 évre + szállítás 350.000 ft, de mivel online rendeltük -10% kedvezményt kaptunk. így csak 315.000 lett.
Megrendeltük és 2 napon belül itt volt. Még mindig itt van a nappaliban, mert a picur még nem akar kibújni, pedig már kiírás után pár nappal vagyunk. Mi egy összegbe fizettük ki, szerintem csak így járt a kedvezmény, de nem biztos.
További jó babavárást!
Hú, köszi! Eddig csak a KRIO-ról meg a Hepinetről tudtam, az őssejtnél is szétnézek.
Szeretnénk levetetni, de nem tudjuk melyik lenne a legmegbízhatóbb, ami ugye valószínű 20 év múlva is lesz, nem csak pár évig :)
Helló!
Mi szintén ott vetettük le, nekünk 450.000 körül volt babamamatudakozós kedvezmény 50.000 volt), de ebből még 100.000-et visszaigényeltem az adóbevallásomban, mert egészségpénztáron keresztül fizettük.
Szia!
Mi a sejtbanknál vetettük le, minden rendben ment, szülés után ők jöttek a kórházba, nem kellett hűtőtáska és nem apának kellett vinnie. Minden vizsgáltaot elvégeztek a levett vérből, nem kellett előtte ezeket intézni.
Miután eltárolták kaptunk egy telefont, hogy sikeres volt és utána egy tanusítványt is, mely szerint 2 részletben került tárolásra Belgiumban.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy akik levetették babájuknál a köldökzsinór vért, melyik intézetnél kötötték meg a szerződést, és miért pont annál? Melyiknél érné meg legjobban? Melyik lehet vajon a legmegbízhatóbb?
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- A Human Invest Consulting-el kötöttetek felnőttképzési szerződést? Mit tehetek, ha nem tudom fizetni a tandíjat (évet halasztottam )?