Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolbászos töltött hús recept

Kolbászos töltött hús recept

Elkészítési idő 120 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Kolbászos töltött hús hozzávalói:
1,5 kg csont nélküli sertéskaraj,
1 szál füstölt kolbász,
2 db vöröshagyma,
5 gerezd fokhagyma,
2 ek. olaj,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény


A Kolbászos töltött hús elkészítési módja:
A karajt megmostam, amit előzetesen a hentessel felszúrattam. A lyukba beletettem a kolbászt, és a húst bedörzsöltem sóval. Serpenyőben, kevés olajon minden oldalról hirtelen megpirítottam, majd tepsibe helyeztem. A vöröshagymát megtisztítottam és cikkekre vágtam, majd a hús mellé raktam. Rádobtam a megtisztított fokhagymagerezdeket és a húst megszórtam a fűszerekkel. Kb. 1 dl vizet öntöttem alá. Lefedtem alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőben puhára sütöttem kb. 90-100 perc alatt. Bármilyen körettel tálalható. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A kolbászos töltött hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook