Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell recept
A Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell hozzávalói:60 dkg csirkemellfilé
10 dkg puha füstölt kolbász
10 dkg natúr sajtkrém
3 dkg olvasztott vaj
só
bors
A Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket vágjuk félbe,sózzuk borsozzuk meg mindkét oldalát.Hosszanti irányba középen vágjunk bele zsebet.A kolbászról húzzuk le a héjját és a kolbászhúst keverjük ki a sajtkrémmel.Ezzel a masszával töltsük meg a csirkehúst.Tegyük tepsibe és locsoljuk meg az olvasztott vajjal.Előmelegített sütőbe kb 20 perc alatt süssük aranybarnára. Burgonyapürével, savanyúsággal kínáljuuk
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. nov. 1. 22:31
A kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.