Kókuszos-aszalt meggyes keksz recept

12 dkg zabpehely
8 dkg liszt
6 dkg kókuszreszelék
8 dkg aszalt meggy
6 dkg cukor
1 ek. méz
2 ek. tej
10 dkg puha vaj
1 mk. sütőpor
A Kókuszos-aszalt meggyes keksz elkészítési módja:
A puha vajat kikeverjük a tejjel, a mézzel és a cukorral, majd hozzáadjuk a zabpelyhet, a lisztet, a sütőport és a kókuszreszeléket. Összekeverjük, majd beleszórjuk az aszalt meggyet és elkeverjük. A masszából diónyi gombócokat formázunk, tenyérrel ellapítjuk és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket. 180 fokos sütőben kb. 12-15 perc alatt világosbarnára sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. márc. 13. 23:56
A kókuszos-aszalt meggyes keksz elkészítési módja és hozzávalói.