Afrikai kenyér recept
30 perc
Az Afrikai kenyér hozzávalói:
1kg liszt
1cs sütőpor
25dkg zabpehely
10dkg mogyoró
10dkg napraforgó
30dkg barnacukor
5dl ananászos joghurt
50dkg olvasztott vaj
75gmazsola
75g száritott sárgabarack
8dkg kókuszreszelék
2tojás
1cs vanillia cukor
Az Afrikai kenyér elkészítési módja:
A dióféléket a liszttel, cukorral, összekeverjük. A tojást elkeverjük a joghurttal és a vajjal, majd ezeket összedolgozzuk. A masszát három részre osztjuk, sütőformába / őzgerinc/ tesszük, 180 fokos sütőbe készre sütjük, ha kihűlt szeleteljük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: paksi001, 2009. dec. 14. 13:08
Az afrikai kenyér elkészítési módja és hozzávalói.