Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Kapros csőben sült krumpli recept

Kapros csőben sült krumpli recept

A Kapros csőben sült krumpli hozzávalói:
70 dkg burgonya
20 dkg lágy sajt
3 karika mozzarella
2 evőkanál reszelt parmezán
2 tojás
1 doboz tejföl
1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
egy csokor zöld kapor

bors
vaj


A Kapros csőben sült krumpli elkészítési módja:
A burgonyát tisztítás után nagyobb lyukú reszelőn nyersen lereszeljük. Egy kicsit kinyomkodjuk.A két tojást habosra keverjük, majd hozzá adjuk a reszelt sajtot, a parmezán felét, keverjük bele a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, adjuk hozzá az apróra vágott zöld kaprot, szórjuk bele a zsemlemorzsát, és forgassuk össze a reszelt krumplival. A masszát kivajazott tepsibe egyengetjük, a tetejét megszórjuk a parmezán másik felével, és mozzarella szelettel díszítjük. Sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.Forrón tálaljuk.


Kategória: Köretek receptjei


A kapros csőben sült krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook