Klacid gyógyszert szedek, nagyon fáj tőle a gyomrom. Van valakinek ilyen tapasztalata? (tudásbázis)
Szia!
Örülök,hogy jobban vagy!:)
??
Ezt mondom az elejétől!!
A dokihoz menj vissza mindenképp!
Egyéb gyógymódok: kamillás inhalálás, ha van infravörös lámpád, akkor az is jól segít.
Ha lehet ne menj hidegbe, ha mégis kell akkor sapit vegyél mindenképp :) ezek nekem segítettek
Jobbulást!! :)
ha vmelyik bogyótól így fáj a gyomrod,akkor arra nem igazán jók az ilyen normafloros termékek,ezek inkább az antibogyó miatt kialakult hasmenésen segítenek,mert a bélrencerből kiírtott jó bacikat pótolják.
Nekem múltkor a Dalacintól fájt annyira,hogy még a nyelőcsövem is megérezte,sztem felmart,de már csak a végén
Az antibogyót mindenképp végig kell szedni,mert csak felszaporodnak a bacik,ha idő előtt bejezed,ezért sztem mindenképp kérj másikat
Nekem a patikus nő mondta, evés közben vegyem be.
A fémes, keserű íz megmarad a szádban, nekem akkor múlt el, mikor elfogyott a gyógyszer.
Ez amúgy egy nagyon jó kis gyógyszer.
Igyál tejet mellé, utána.
És koncentrálj másra, ha tudsz.
Programozd át a buksid. :)
Szia!
Ez az egyik leggyakoribb mellékhatása,mint a legtöbb antibogyónak.
Ha sokáig kell még szedned,szólj a dokidnak,hogy cseréljétek le másra
További ajánlott fórumok:
- Ha homeopátiás gyógyszert szedek, mentolos fájdalomcsillapító tapaszt tehetek a lábamra?
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Ha a körzeti orvos felír egy gyógyszert, nem váltom ki mert még most szedek antibiotikumot, akkor az orvos ezt megtudja?
- Szoptatok, szopis gyógyszert szedek, nem jön meg a vérzésem. De akkor honnan tudjam, hogy nem vagyok/leszek terhes?
- 14 hetes kismama vagyok, epilepsziás gyógyszert szedek, de kb. 45 perc után kihánytam, be kell vennem újra vagy nem?
- IR miatt szedek Metformint, a felsorolt mellékhatásokat okozhatja a gyógyszer?