Kívánj, kérj, higgy és megkapod! Remélhetőleg... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kívánj, kérj, higgy és megkapod! Remélhetőleg...
Gyönyörű a vers, és a hozzáállásod is csupa pozitív. Mindig a legjobbat kell remélni/elvárni. Hiszen mi is egy parányi energiák vagyunk, az univerzum az ami segíthet célunk elérésében. Csak kérni kell, és hinni őszintén.
Nekem is segített, csak remélni tudom, hogy másnak is fog.
Ez mindig is így lesz: a külső ami megfog, a belső megtart és a jó kapcsolat (érthetjük ezalatt a sexuális kapcsolatot is) hozzáláncol.
Gyönyörű a vers hangulata:)
S bár még én sem találtam meg, sosem adom fel. Ugyanígy gondolkozom, kell hogy létezzen, s egyszer csak összetalálkozunk. Remélem Te is mihamarabb megtalálod, illetve Rád talál :) Köszönöm a cikket, benne volt minden :)
szép verset írtál,
rám is kicsit késve talált a boldogság,már majdnem elvesztettem a reményt,h. "eljő a nagy Ő"...,
de mostmár itt van több,mint 1 éve!
kívánom Neked,h. ne 'várakoztasson' túl sokat az igazi!
Nagyon szép volt a cikked köszönöm szépen az élményt és teljesen egyet is értek a soraiddal!
Puszi!
Én azóta hiszek az ilyen "bevonzósdiban" mikor 9 hónappal ezelőtt, sikerült bevonzanom azt a fiút, akit kinéztem :) Előtte is voltak dolgok, amik ilyen módszerrel bejöttek, de ezzel a fiúval kapcsolatban tényleg "véletlenek" sorozata segített.
Igaz, ennek nemrég vége lett, tehát nem is vágyok most rögtön másra, de bízom abban, hogy később is majd olyasvalakit sodor az utamba az élet, akivel boldoggá tehetjük egymást :)
a vers jooo ;)
egyet ertek veled mintha az en gondolataimat olvasnam....:|nem szadab fel adni a !!!ugyis akkor jon el az a pillanat amikor nem varjuk,nem keressuk...s plane mikor nem szamitunk ra!!!
ugyhogy no para:)):)) erosnek kell lenni...!
"life goes on"
:ORandiguru:O
:)))))))
Bizony fontos a külső.
Én úgy vagyok vele, hogy az első találkozás alkalmával, ha nem érzem a szikrát, nem folytatom. 5 év alatt, majdnem minden 3.héten randiztam, egynél sem éreztem. Olyan semmilyenek voltak a pasik. :S
Teljesen egyet értek veled.
Hiszem,hogy mindenkinek megvan a párja,aki neki rendeltetett.Csak van,hogy rögös az út,ami összehozza őket.De ha igazán összetartoznak,akkor nem fognak ellenségeskedni többé.
Ugrás a teljes írásra: Kívánj, kérj, higgy és megkapod! Remélhetőleg...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, hogy a férfi kitérő/elutasító választ ad a barátnője felhívására? (Hogy kívánja őt, és szerelmeskedni akar vele)
- Miért van az hogy az ember szülei nincsenek a gyerekük segítségére ha a helyzet úgy kívánja?
- Hisztek abban, hogy a rossz kívánság visszaszáll arra aki kívánja?
- Ha az érdekeid úgy kívánják hazudnál?
- Van olyan köztetek, akinek családja, gyerekei vannak, mégsem kívánja az egész karácsonyt a háta közepére sem?
- A sokat dolgozó férfi hetente hányszor kívánja?