Miért van az hogy az ember szülei nincsenek a gyerekük segítségére ha a helyzet úgy kívánja? (beszélgetés)
Nos vagyunk páran akik kifogták! Bizok benne és megteszek mindent hogy én ne ilyen szülő legyek! Apám egyáltalán nem segít, hallani se akar rólam illetve az unokáiról! Anyám ugy állitja be mintha ő hű de nagyon segítene nekem! Holott sajnos épp fordítva van Ő kér tőlem rendszeresen segítséget! Pedig amióta egyedűl nevelem a gyerekeimet azóta mindent egyedűl értem el! ! gyerekkel 4 sporttáskával mentem 1 anyaotthonba! Ok akor segített anyu..... neki volt kocsija! Azóta nekem van kocsim, nyáron kezdem az épitkezést! ha kérem, hog segitsen bármiben is az a válasz hogy tanuljak meg ünálló lenni! Meghogy nekem kell megoldani! DE ő feltud hivni, hogy menjek már el befizetni neki a bankba vmit, mert ő még olyat nem csinált!!! Nosza, el lehet kezdeni!
Január 1től zéró toleranciát hirdettem a családom közt Akkor kérjen tőlem bárki bármit ha én kérek tőle! S az apró szivességeikből sem kérek , megtanultam , sokszorosan fizettetik vissza velem!
ez igaz,tudom anyukám miatt.
de.... vannak olyan nagymamák aki ki követelik az ellenkezőjét (pl:párom anya) pedik van pénze de nem kicsi és nem kevés!!!
A szomorú az,hogy a felnőtt gyermekek még nem jöttek rá arra,hogy a gyermeknevelés nem egy életre szóló elfoglaltság.
A másik:nem a nyugdíjasokat kell eltartani hanem a társadalom élősködőit.
Mi nekünk épp elég az a z energia amivel fenntartjuk magunkat és nem szorulunk a gyermekeinkre.
A három legnehezebb dolog az életben: bízni, hinni, megbocsátani.
Anya, lánya, unokája c. film
na ezzek amkit nem kapja meg 8 éve!!!
:DDD csak méregből és dühhhhhből írtam!
örökség=apukája meghalt és még csak most fizette ki!
Anyósóm=boszi és sárkány,és nem tudja el viselni ha boldog a fia és unokája!
üdülés=Balatonfonyod,de mi Fenyvesre mentünk kinyomzta hol van és éppen halladtunk átt Fonyodon !
szóval nem bántottál meg, de kicsit bibuktam...
ööö, nekem nem egészen világos ez a történet.
hogy teszi tönkre az anyósod a párod életét, úgy hogy utánatok megy a Balatonra?
Ti meg bosszúból nem is abban a nyaralóba vagytok, amiért bosszúból valami volt az örökséggel meg a vízművekkel...vagy mi van?
Örökséget nem nagyon kaphat a párod, míg édesanyja él.....
Na jó mindegy, ha valaki okosabb nálam megfejtette az írjon.
egyébként cicaanya magyar anyanyelvű vagy? Nem bántásból kérdezem, de nagyon összefüggéstelenül és nyelvtanilag helytelenül fogalmazol.
Sziasztok!
én anyukám segit!
De a párom anya gonosz velejéig!!!!!!!!!! van pénze dögivel!!!! 34évesen meghalt a férje sosem türt meg maga melett senkit még az 1osztályos unokáját sem aki az egyszem mint a fia ugy szintén!
anyósóm mig él és mozog a fia addig kicsinálja!!!!!!
"OK NÉLKÜL!!!"
de az a bibi hogy mindig a párom örzöjébe akad :DDDDDDD
belém és családomba :DDD
96nm lakásban egyedül havi 200eft nyudijjal, milliókkal a számláján ha mikor kit vissz nyaralni tunéziába (azt is késöbb 4hónapra rá tudtuk meg!)
ide oda megy,menjen de hagya élni a fiát ha nem támogatja ne tegyen kárt benne!
jajjj annyi mindent tudnék meslni, de zet figyeljétek!
elmentünk kivettünk 12szntes házt BALCSI erre fonyodon megláttam keresset minket kutattot :d de mi nem ott vettük ki a házat,és azt hiotte vállalati nyaralóban leszünk :DD
közben nem is :DD,szóval telefonok ki kapcs anyumat este 22.oo-kor hivtam meséltem neki, és esténként felhivtam 22.oo kor addig ki volt kapcsolva a telcsijeink!napi 29-től felfelé hivás proba volt abanyától!!!!!!!!!!!!
de ennek az lett az eredménye hoyg bosszut állt, mert van pénze és kevés örökséget adot páromnak, mert nem ügyvéd elött lett oda adva a pénz (bizott az anyában párom!)340ezeret utaltatott a saját számlájára,a boszorkány amit vissza adtak vizművek
szóval ez egy anya!!!! ja és 10éve rákos beteg,és szklerozismultiplex betegsége van! mindent meg tud venni ,hogy ő még éljen !szószerint mindent ami drága és jó,mert jó ha eddig él :s
Sziasztok! Kicsit eltűntem...
Nahát ez az... A határidő. Egy keddi napon költöztek oda, és csak péntekig-ről volt szó, ahogy írtam korábban. Azóta már nagyon sok péntek eltelt, és rengeteg ultimátum is elhangzott. A szüleim mégsem tesznek semmit. Öcsém ráadásul sorra vette fel a mindenféle személyi kölcsönöket, amiket nem törleszt. Levonni nem tudják tőle, mert nincs miből. Nagyon durva, és felháborító!
Tudom, hogy a szüleimen múlik sok minden, egy kicsit kéne határozottabbnak lenniük, mégsem azok.
Azt is írtam korábban, hogy nekem is van két gyerekem, nem tudom, hogy mit tennék hasonló helyzetben. De azóta rájöttem. A gyerekem érdeke az, hogy kirakjam! Akármennyire is fáj, meg kell tenni, mert ha önszántából nem akar egyről a kettőre haladni, akkor drasztikusabb módon kell erre ösztökélni. Lehet, hogy kilátástalan és bizonytalan a helyzete, de ha életben akar maradni, akkor nincs mese: tegyen érte valamit!
és ha a határidő lejártával sem tesznek semmit?
akkor mi van?
Az a baj,hogy nem neked kellene dűlőre jutnod,hanem a szüleidnek kellene bekeményíteniük,és utimátumot adni nekik,2 hét és mehetnek,addig van idejük albérletet keresni.
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Anyagi helyzetre NEM anyagi jellegű segítséget várok. Milyen ellátás járhat ebben az esetben?