Ezekkel a tünetekkel lehetek covidos? (tudásbázis)
Köszönjük, megúsztuk minimális tünetekkel, de lehet hogy azt is csak a férjem pozitív tesztje miatti ijedtség okozta.
Ízek, szagok rendben vannak, semmi gond.
Ma szabadultunk a karanténból.
Én is nagyon drukkolok!
Bízok benne, hogy hamarosan jobban lesz.
Stagnál az állapota? Tudtok vele beszélni?
🍀🍀🍀🍀🍀
Kitartás!
Szurkolunk!
Hidd el, hamarosan jobban lesz!
Sokan szidják ez eü-t, de jó kezekben van.
Sokszor csodákra képesek!
Lehet....
Bármi lehet.
Még a fogfájás is.
Mióta beteg?
Azért bízzunk benne, hogy nem súlyosbodik az állapota.
Eddig nem volt zavart? A kovid váltotta ki?
Jaj, ez nagyon szomorú!
:(
Teljesen ,igazat kell,hogy adjak! Bosszantó,zűrzavaros minden!
Egyedülálló anya vagyok 14 éves kamasszal.
5 gyerek volt már csak az osztályukban ,de ment a tanítás mert ugye nem kapták meg az engedélyt,hogy áttérjenek on-line tanításra!3-4 órát összevonva tartottak ,köhögő tüsszögő tanító nénivel mert nem volt más! 3 falu sulijából jártak a tanítok helyettesíteni,órát adni..de az oktatásnak folyni kell!!!! Nem lehet rontani a statisztikát!
A fiam is pozitív lett múlt hét hétvégén.
Mivel ő 14 éves a gyerekorvos nem vehetett engem táppénzre,a háziorvosom ugyszint nem.
Úgy nézett ki ,vagy elveszítem a munkám / nincs már szabim/ vagy a Főnök kegyelméből maradhatok de fizetés nélküli szabin.
Vagy hagyom magára a házban a 14 éves fiú gyereket,nem tudván mire fordul az állapota..
"SZERENCSÉRE" :-( hétfőre nekem is megjöttek a tüneték.. pozitív lettem,így jogosult vagyok táppénzre..
Ja...az ,hogy infulenza elleni oltást sem kaphattam mert nincs,s ha lesz is előbb a veszélyeztetettek kapnak csak hab a tortán!!!
3 hete könyörgöm ezért is!
Rólam csak annyit 46 éves vagyok,mióta ki estem az iskola padból dolgozom/adózom...
Fiam apukája elhunyt,sajnos a nagyszülők is..testvéreink nem voltak.Magyarul nincs hozzá tartozónk....ergo ha velem most valami történik..jo esetben viszik a fiam otthonba.
De ez a kutyát nem érdekli!
Oldjam meg ahogy tudom,infulenza oltás kérésekor vegyem tudomásul,várjak a soromra...
Sokszor üvölteni tudnék
Jajj, nagyon sajnálom!
Szurkolok nektek!
Minden rendben lesz! 🍀
Akkor bosszankodj.
Ugye tudod, hogy belehalnak emberek?
Pl. Balázs Fecó. Gondolom őt ismered is.
Komolyan kell venni!
Nyolcadik napja itthon ül az egész család, kontaktivitás miatt! Senkinek semmi baja!
Piszok bosszantó az egész!
További ajánlott fórumok:
- Terhességre utaló tünetekkel mikor érdemes tesztet csinálni?
- Milyen tünetekkel járhat a beágyazódás?
- Hogy múlasztható el egy generalizárt szorongás, ami pánikbetegségi tünetekkel jár?
- Milyen tünetekkel jár, ha bedrogoznak egy buliban?
- A lepkehimlő kinél milyen tünetekkel járt és milyen kezelés használt?
- Koronavírusos lennék ezekkel a tünetekkel?