A lepkehimlő kinél milyen tünetekkel járt és milyen kezelés használt? (beszélgetés)
nemtudom ma megyek vele dokihoz, az óviban most lepkehimlő van. Azt olvastam a bőrtünetek később jönnek elő, azért gondoltam rá, de fogalmam sincs ezért is voltam rá kíváncsi másnak a fejfájás melyik részen van ilyenkor (neki a homloka fáj). A fejfájás , hányás is tünete lehet az internet szerint.
(Még most nincs orvos és Ö is alszik, később lesz csak.)
Jajj,
Lelkipihenőt olvastam hirtelen....
Biztos azért , mert ....
Sarokban? :DD Hülye teló :O xd
Karomban!!
Szia!
Általánosba jártak még a lányaim, mikor egyik tavasszal szép sorban elkapták. Semmi különös nem volt, csak a pofikájukon voltak piros foltok, mintha elaludtak volna a napon. Mi nem kaptuk el, pár nap alatt elmúlt nekik is, mindenféle kezelés nélkül.
Akkor tényleg legjobb, ha elviszed dokihoz.
Csak annyit tudtam segíteni,hogy megkerestem a betegséget.
Elolvastad az oldalt?
Kívancsi vagyok mennyire gyakori a fejfájás illetve mely részen fáj. (megyek orvoshoz vele de addig is kíváncsi vagyok ez lepkehimlő vagy más pl hányásos betegség, ugyanis az is jelentkezett most már).
(fejfájás, hasfájás, hányás a tünetek eddig)
Hu nekünk vagy 15 éve volt, de megpróbálok visszaemlékezni 🤣
A kislányomnak csak piros volt a kis pofikája, én nagyon megszenvedtem, ízületi fájdalmam volt a sarokban, de durván.
Csak a tüneteket tudod csillapítani, hiszen vírus okozza. Pár nap és elmúlik. ;)
Kíváncsivá tettél, még soha nem hallottam róla.
Utána néztem és tessék, keresd fel az oldalt sok mindent megtudsz.
Google a barátunk.
Akinek volt lepkehimlője kezdődött csak fejfájással a betegség?
Ha lehet ilyet kérdezni a fejének mely része fájt?
Milyen tünetekkel járt?
Milyen kezelés használt?
További ajánlott fórumok:
- Bárányhimlő utáni hegek kezelésére használt már valaki Contractubex gélt?
- Motiliumot pár hónapos csecsemő kezelésére használt valaki?
- Használt már valaki Staloral parlagfű kivonatot allergia kezelésére?
- Ricinusolaj valakinek használt szemölcs kezelésre?
- Femiflo kapszula gombás fertőzések kezelésére - használta valaki?
- Narancsbőr ellen, karcsúsodás céljából használt már valakinek bármilyen vákuumos kezelés?