Milyen tünetekkel jár, ha bedrogoznak egy buliban? (tudásbázis)
Egyértelmű, hogy drog volt benne. De így nehéz megállapítani, milyen.
Szakítsd meg a kapcsolatot azzal a barátnővel.
Emlékezetkiesés
Koordinálatlan mozgás, beszéd
Hangok, fények túl erős érzékelése
Hányinger, émelygés
Mintha a testeden kívül lennél érzés…
Sok olyan, mintha csak részeg lennél, de van 1-2 spec tünet
Hosszabb időkiesés, 1-2-3 óra.
Kettő hasznos tippet tudok adni: csak olyannal menj, akivel vigyáztok egymásra, akiben megbízol, aki nem hagy ott semmi esetre sem, együtt jöttök, együtt mentek haza.
A másik, hogy soha ne hagyd ott a poharad, üveged sehol, ha elfordulsz, tedd rá a kezed. Ha csak annyira fordulsz el, hogy megnézd, ki jött be az ajtón, akkor is. Ha fél pohárnál tartasz, de muszáj mondjuk pisilned, akkor mondj le arról a fél pohárról, és utána ne idd meg.
Akkor "csak" kiesett valamiért az időd, szerencséd volt, hogy más nem történt.
Vigyázz az italodra, mint ahogy már írták, előtted bontsák fel és a szemed legyen rajta.
Mindenre emlékszik, egész végig együtt voltunk ,max 3-4 percekre nem.
Nem hinném,hogy ilyesmi történt volna,mivel jelenleg menstruálok és tampont használtam ,és mikor haza értünk még ott volt.
Azt nem értem a barátnődnek is kiesett az a 3-4 óra? Ő mit mond? Ha együtt voltatok buliban, együtt mentetek haza a busszal, csak tudja mi történt x időben.
Egyébként simán lehet, hogy valamit az italodba tettek, az is lehet, hogy megerőszakoltak.
"kis idő esett ki (kb.3/4 óra) "
Ezt írtad! Ne haragudj,de szülői tapasztalatból mondom,nagyon sántít a történet :)
Nem volt tőle “emlékezet kiesésem”.
Néhány dologra nem emlékszem.előtte ittam már, tehát nem voltam józan.a cuccozás nagyon messze áll tőlem.
Én már 20 éve hallom, hogy a poharat, üveget ne hagyd ott, ha pl. kimégy wc-re, vagy táncolni. A pultnál te kérd, hozd el az italodat. Rokon kislány járt úgy, hogy csak üdítőzött, mégis berúgva érezte magát, ennek ellenére kocsiba ült, meg is állították a rendőrök, jogsi ugrott, újra kellett vizsgázni.
Debrecenben vannak olyan bulizós helyek, ahol a wc-ben elzárják a vizet, mert akik kábítóznak, a vizet isszák nagyon.
"kis idő esett ki (kb.3/4 óra) "
Ezek szerint nem emlékszel mindenre.
És hogyhogy a haza jutás nem igazán van meg? Nem tudod hogy értél haza?
Lehet, hogy csak bepiáltál, de simán lehet, hogy becuccoztak.
Ne igyál semmit, az a biztos.
Menyemnek raktak valamit egyszer az italába, legalábbis ezt sejtjük, mert Egerben bulizott, és Miskolcon ébredt egy árokban.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tünetekkel járhat a beágyazódás?
- A lepkehimlő kinél milyen tünetekkel járt és milyen kezelés használt?
- Milyen orvoshoz kell fordulnom a következő tünetekkel? Írom...
- Van-e a pollenalleriásoknak napközben hőemelkedése? Még milyen tünetekkel jár pollenallergia?
- Az epekő milyen tünetekkel jár?
- Milyen tünetekkel jár a pajzsmirigy rossz működése?