Milyen orvoshoz kell fordulnom a következő tünetekkel? Írom... (tudásbázis)
Éjszakánként nem izzadsz?
Én is a Kékgolyóban lévő onkit ajánlom. "A"belosztály
Szerintem egy megoldás: Bp. Kékgolyó utca.
Ha kell doki név, írj priviben, megadom.Nem fizetős!
Ne hanyagold el!!!! én 33 éve járok oda évente 2-szer.
Ja, és borogatást javasoltak csak...
Persze a tályogokat mindig eltávolították, de volt, hogy sokáig csíkozásra jártam, amíg ki nem ürült "az elhasznált fehérvérsejt"...
oké, értelek, sajnos az orvoshoz járás nem két perces program :(
nem veszed el az időt a gyerekedtől, akkor vennéd el, ha nem járnál utána, mi a bajod.
Nem hiszik el az emberek, a gyereküknek és saját maguknak tartoznak azzal, hogy elmennek időben az orvoshoz.
Menyi bajt lehetne megelőzni ezzel :(
Tessék elmenni a reumatológiára, azta!
Voltam ma sebészeten.
Semmi kórosat nem észlelt - nem a mirigy van megduzzadva, azt már megtudtam. Nincs gyulladás se. Nyomkodta össze-vissza, nekem fájt, de megmondta hogy fogalma sincs mi a baj. Kaptam beutalót reumatológiára.
Ma már többször olyan szinten fájt, hogy úgy éreztem, a karomat se tudom mozgatni (közben tudtam, és a mozgás nem fájdalmasabb).
Ááááá, szerintem hagyoma francba, mert kezdem magam ping-pong labdának érezni.
Ma csak a sebészetes akcióm a nagy semmiért 1,5 órámba került. Ezt a rengeteg időt mind a gyerekemtől veszem el (eleve csak kora reggel meg 5 után találkozunk, ő bölcsis, én meg dolgozom).
Mindenkinek köszönöm a segítségét, holnap délután, ha tudok, akkor beugrok hazafele a sebészetre, körbenézek mizujs.
Egyébként, ezzel a tünettel már HAT órát várakoztam összesen a három orvossnál, és még mindig nem tudom, mi a gond, idegesít a tehetetlenség.
Nem szedek gyógyszert, és beteg se voltam. Arról a mirigy-kövesedésről se hallottam soha (attól még létezhet :-)).
A házidoki is csak annyit mondott, hogy meg van duzzadva - de azt nem mondta, hogy a mirigy.
nem szedsz éppen valamilyen gyógyszert, vagy nem voltál náthás a közelmúltban?
előfordul, hogy az izzadásért felelős mirigyek bekövesedtek, valamelyik esetleg, nah az fájhat.
Sebész mindenképpen. Ha ott nem találnak semmit, utána belgyógyász.
Azért kérünk értesítést, hogy mi lett a végeredmény :)
remélem semmi nagy baj nem lesz.
Már lassan két hónapja fáj a bal hónaljam, változó intenzítással (jelenleg nagyon). Valamikor a mellembe kisugárzik. Háziorvosnál jártam, már azon fennakadt, hogy hogy fájhat a hónalj. Azért elküldött mammográfiára. Ma voltam, hála az égnek, semmit se találtak. Karácsony előtt közvetlen éreztem csomót a mellemben, így sos kértem időpontot. A csomó eltűnt.
Na de a problémám nem oldódott meg, a fájdalom megmaradt. Most kihez forduljak? A háziorvos azt mondja, ő nem tud segíteni (erre nem írok semmit, mert nem lenne szalonképes).
Dec 27-én voltam nőgyógyásznál, ő se talált eltérést, a rákszűrés eredménye egy hónap múlva lesz meg (no komment).
Mozgatásra nem erősödik a fájdalom. Meg is van duzzadva.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hova, kihez fordulhatok??
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- Ezzel a problémával melyik orvoshoz érdemes fordulnom? Ki tudna alaposan kivizsgálni?
- Milyen orvoshoz kéne fordulnom?
- Több mint 1 hete késik a vérzésem, menjek orvoshoz ha nincs panasz, vagy várjam meg a következőt?
- Hátfájással milyen orvoshoz kellene fordulnom?
- Combom belső oldalán van egy kemény pukli. Mi lehet? Orvoshoz kellene fordulnom?