Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Combom belső oldalán van egy kemény pukli. Mi lehet? Orvoshoz kellene fordulnom? fórum

Combom belső oldalán van egy kemény pukli. Mi lehet? Orvoshoz kellene fordulnom? (tudásbázis)

2008. máj. 2. 15:13

Köszi az ötletet, lehetségesnek tartom, hogy az és utána is jártam ennek a zsírdaganatnak, ezeket találtam:

Wikipedian: [link]

Fórum erről: [link]

A doki már biztos, remélhetőleg meg tudják állapítani, pontosan mi.

Egyedül az nem stimmel a kialakulásnál, hogy hirtelen találtam rá és már elég nagy. Nem vettem észre, hogy sokáig növekszik. Ezek a lipómák meg lassan alakulnak ki...

2008. máj. 2. 15:12

Ha nem piros, akkor nem egy gyulladt acut esetről lehet szó.

egyetértek Bittibettivel, leht, hogy lipoma, vagy valami pici idegentest belekerült és betokosodott.

Ha nem gyulladt megvárhatod a munkanapot, nem sürgős.

2008. máj. 2. 14:09

Nem lehet, hogy régebben megcsípett vmi és az változott át, mintha vadhús lenne?

Másik tipp: lipóma - zsírdaganat.

Mindenesetre menj el dokihoz!

2008. máj. 2. 14:01
Lázam nincs. És nem is piros (úgyhogy remélem, hogy nem furunkulus :) )! Ezért nem értem. Csak úgy ott termett a semmiből. Nem is erőltettem meg magam...
2008. máj. 2. 13:59
Mekkora? Lehet, hogy egy kezdődő furunculus!- de lehet más is.Látatlanban elég nehéz véleményt alkotni. Feltétlenül lássa orvos! Lázad nincs?
2008. máj. 2. 13:57
Nem fáj, de kb. 1 cm-es...
2008. máj. 2. 13:55
Combom belső oldalán van egy kemény pukli. Mi lehet? Orvoshoz kellene fordulnom?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook