Terhességre utaló tünetekkel mikor érdemes tesztet csinálni? (beszélgetés)
Nekem is ráutaló jeleim voltak és mégis most töltöttem a 12 hetet.:) Én azért remélem,hogy nálatok is baba lesz elöbb vagy utóbb.
Én a munkáltatómmal küzdök éppen ,akik taktikáznak... Azt akarják önként lépjek ki a cégtől és menjek táppénzre. :( Mert nekik így jó!De én ebbe nem fogok belemenni,sőt munkajogásszal tartom a kapcsolatot.
Sok sikert és majd jelentkezz! :)
Szia!
Köszi kérdésedet de nem jól, sőtt már várom az újévi mensimet, bár még nem jött, de vannak rá utaló jelek. Szóval majd következő hónapban.
De már kértem vérvizsgálatra beutalót a dokitól, mert régebben vashiányom volt. Csak az a nagy kár, hogy párom jövőhéttől megint nem lesz itthon és elkezdi a kamionozást, szóval nem sok esélyt látok a jövőre sem.
Nem baj most úgyis munkahely váltás, és tanulás van a porondon. Jah meg a legfontosabb, hogy fogynom is kellene. :)
Veled mi újság?
Köszönöm, aztán majd megírom hogy hogyan is sikerült a karácsony. :)
Nem kell aggódni, mert minden megy majd magától és egészséges kis bébid lesz. :)
Köszönöm.Én is hónapokat vártam erre és még aggódhatok néhány hétig...
Boldogságos karácsonyi ajándékot kívánok Neked.
:-) Remélem Neked is összejön a babó!
Gratulálok!
Nekem sajna nem sikerült ebben a hónapban, de majd karácsonykor remélem fog már valaki bent lenni!
Neked boldog babavárást! :)
Köszönöm mindenkinek! :)
Egy észrevételem azért lenne: a 12,5mlU/ml-es teszt (Pre....Early) egy 0-a.Azt gondoltam mint a leírás mutatja jó (999Ft), de 5 perc után is szinte láthatatlan a csík, míg egy olcsó (399Ft-os) 25mlU/ml-es tesztcsík azonnal láthatóvá tette az eredményt.
Jó kis üzlet ez!Lehetséges ,hogy 21-én is mutatta volna ha valóban jó lenne?
Nagyon nagy gratula.) Ugye, hogy megérte törelmesnek lenni:)
Boldog babacárást kívánok:)
De jó!
Gratulálok.
:)
Kíváncsian várjuk az eredményt.
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok. Tegnap reggel teszteltem de nekem is negatív lett. Bár már késik de még nem sok napja, úgyhogy párnap múlva csinálok újabb tesztet.
Meoo veled mi a helyzet? Teszteltél újból?
Szia!
Végül mikor és milyen eredménnyel teszteltél?
Köszönöm.Találtam egy 12,5-es érzékenységűt de bátortalan vagyok.Véleményed szerint jól érzem?
Mára teljesen bizonytalan vagyok,pedig a tünetek fennállnak.
Szia!
Nekem 16.-án kellett volna megjönnie és 12.-én miután biztosan éreztem terhes vagyok csináltam egy tesztet,ráadásul nem is legérzékenyebbel(expil)pozitív lett..rá 1 napra megint csináltam reggeli vizeletből az is pozítív lett,majd pedig 17.én is miután valóban nem jött meg na az is pozitív..csütörtökön megyek dokihoz,de elég egyértelmű az eredmény..egyébként miután szültem már,igy teszt nélkül is tudtam h terhes vagyok..szóval ha annyira nem bírod,vegyél 19.-én egy tesztet 10-es érzékenységüt,de az eredményt még ne vedd 100%-ra !!
Attól hogy az embernek ilyen tünetei vannak nem biztos hogy terhes lehet premens tünet is,vagy már annyira akarod és megtréfál a szervezeted.
De persze kívánom hogy sikerüljön.
A többit meg leírták a többiek.Én mindenképp megvárnám a nem vart napját.
így van.
További ajánlott fórumok:
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Van itt valaki, aki terhesség alatt és után is kapta a teljes fizetését? Mert pl. rugalmas munkaidőben mindent meg tud/tudott csinálni?
- P3-as citológia mellett a terhességet végig lehet csinálni?
- Lombikos terhesség minimális tünetekkel. Normális?