Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kivagyok. Fogorvosnál megbeszéltük, hogy esztétikai tömés... fórum

Kivagyok. Fogorvosnál megbeszéltük, hogy esztétikai tömés... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. Alnisa
márc. 21. 08:00

A csavar nem látszik. Ma már nem igen van más, mint esztétikai tömés, amalgánt már nem használnak.

Fogalmad nincs miről beszélsz, aztán meg haragszol a doktorra, hol ott azt csinálta amit megbeszéltetek......

16. L’Engel (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
márc. 21. 06:47

“Kilátszik a csavar?”

Tulajdonképp ez is megeshet. :) Nekem van egy csapos fogam, és hiába esztétikus a tömőanyag, a csap átlátszik rajta. Szerencsére egy hátsó rágófog, de ha látható helyen lenne, akkor engem is zavarna.

15. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 06:44

Valóban illett volna szólnia, pláne akkor, ha fizetős szolgáltatást vettél igénybe, és a felhasznált anyaggal nőtt is a kezelés végső ára.

A fogad miatt viszont ne aggódj, így tartósabb eredményre számíthatsz. A nagyon szétszedett fognak szüksége van a csapos megerősítésre.

14. Enissa
márc. 20. 19:07

"Amikor felkelek a székből közölte, hogy csavarral is megerősítette."

Gondolom az nem csavar, hanem egy csap, hogy legyen mi tartsa a tömést. Védi a fogad egy összeroppanástól.

13. Csicsi25 (válaszként erre: 12. - Liliom10)
márc. 20. 19:00

Ebben nem is kételkedem, hogy jót akart. De én pl. nem tudom elképzelni, hogy egy fogorvos ne mondja, hogy éppen mit csinál. Mással társalgott közben vagy annyira elmerült a munkában?

De lehet, hogy csak az én fogorvosom tájékoztat minden lépésről, egyébként meg nem szokás?

12. liliom10 (válaszként erre: 10. - Csicsi25)
márc. 20. 18:46
A helyében én szóltam volna, de semmi károsat, fájdalmasat nem csinált, csak előrelátó volt, jót akart.
márc. 20. 17:42
Akkor jól átvertek.
10. Csicsi25 (válaszként erre: 8. - Liliom10)
márc. 20. 17:37
Addig rendben van, hogy úgy látta, meg kell erősíteni, de közben nem tudott szólni FI-nak? Vagy talán altatásban volt a kezelés? Mert akkor érthető.
9. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 16:09
Elülső vékonyabb fogtól van szó, metsző? Úgy tudom, ezekbe tesznek csapot, ami a fog élettartamát jelentősen növeli, főleg ha már nagy része tömés. Lehet, hogy nem kérdezett rá, de hidd el, jól jártál.
8. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 16:03
Amikor elkezdte fúrni, nem látta, milyen mélyen szuvas a fogad.Fúrt annyit, hogy már ne legyen ott szuvas rész. Gondolta, megerősíti, hiszen így letörhet akármekkora darab, hiszen elhalt a fogad. Én megköszöntem volna neki, hogy legalább nem kell visszamennem akár holnap, mert rosszul haraptam rá valamire, és letört egy nagy darab. Akkor meg azért lennél felháborodva.
7. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 15:25
Örülj neki, hogy rendesen megcsinálta. Azért mérgelődsz, mert többe került, mert az árát azt gondolom csak közölte.
márc. 20. 15:13
Jelezted neki?
5. Boch
márc. 20. 14:49

Ne mergelödj!

En az esztétikai tömést elöször egy kobor numeränak gondoltam...-DD

márc. 20. 14:40

Idézet az egészségügyi törvényből (15. § (2)):

Az önrendelkezési jog gyakorlása keretében a beteg szabadon döntheti el, hogy kíván-e egészségügyi ellátást igénybe venni, illetve annak során mely beavatkozások elvégzésébe egyezik bele, illetve melyeket utasít vissza,...

3. tulipán*** (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 14:31
egy kis ostoba patkány az orvos. A hozzájárulásod nélkül semmit nem csinálhatott volna a szádban. Az ilyen büntetést érdemel és nem kicsit!
márc. 20. 13:50
Tulajdonképpen mi bajod van? Kilátszik a csavar? Nem esztétikus? Ha egy hónap múlva vissza kellene menj, mert rongálódott a tömés, akkor az lenne a bajod, hogy látta, miért nem erősítette meg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook