Kivagyok. Fogorvosnál megbeszéltük, hogy esztétikai tömés... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A csavar nem látszik. Ma már nem igen van más, mint esztétikai tömés, amalgánt már nem használnak.
Fogalmad nincs miről beszélsz, aztán meg haragszol a doktorra, hol ott azt csinálta amit megbeszéltetek......
“Kilátszik a csavar?”
Tulajdonképp ez is megeshet. :) Nekem van egy csapos fogam, és hiába esztétikus a tömőanyag, a csap átlátszik rajta. Szerencsére egy hátsó rágófog, de ha látható helyen lenne, akkor engem is zavarna.
Valóban illett volna szólnia, pláne akkor, ha fizetős szolgáltatást vettél igénybe, és a felhasznált anyaggal nőtt is a kezelés végső ára.
A fogad miatt viszont ne aggódj, így tartósabb eredményre számíthatsz. A nagyon szétszedett fognak szüksége van a csapos megerősítésre.
"Amikor felkelek a székből közölte, hogy csavarral is megerősítette."
Gondolom az nem csavar, hanem egy csap, hogy legyen mi tartsa a tömést. Védi a fogad egy összeroppanástól.
Ebben nem is kételkedem, hogy jót akart. De én pl. nem tudom elképzelni, hogy egy fogorvos ne mondja, hogy éppen mit csinál. Mással társalgott közben vagy annyira elmerült a munkában?
De lehet, hogy csak az én fogorvosom tájékoztat minden lépésről, egyébként meg nem szokás?
Ne mergelödj!
En az esztétikai tömést elöször egy kobor numeränak gondoltam...-DD
Idézet az egészségügyi törvényből (15. § (2)):
Az önrendelkezési jog gyakorlása keretében a beteg szabadon döntheti el, hogy kíván-e egészségügyi ellátást igénybe venni, illetve annak során mely beavatkozások elvégzésébe egyezik bele, illetve melyeket utasít vissza,...
További ajánlott fórumok:
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Férjemmel megbeszéltük, hogy ha egyikünk meghalna, a hamvait tartalmazó urnát a másik hazaviszi.