Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól? (beszélgetés)
Nem meleg.
Fogszabályozás nő.
Nem félek, nagyon aranyos, kedves, magánorvos.
Erre muszáj szánni.
Ma kisporolom a pian:)
A fogorvostól nem félek, a fájdalomtól igen. Férfi létemre, bár a fájdalom nemtől független, szóval vállalom.
Nem is járok, tudom, nem helyes, de szerencsére megvagyok nélküle. Kb. 15 éve kellett kihúzni egyet, előtte megint 15-16 évvel. Rettegek, hogy lassan aktuális lesz megint...
Ez olyan kérdés, mint az, hogy félsz -e a cápától? Nem a cápától félek, hanem attól, hogy megharap.
Mint ahogy nem a fogorvostól félek, hanem attól, amit csinál velem.
Látom, hogy nem nagyon megy a topik már =( de hozzászólok...
Tavaly sorra jártam minden 2-3 hetente fogorvoshoz...első para volt utána meg mindig nyugodtabb lettem: bölcsességfog húzás, tömés, gyökérkezelés...
Megfogadtam hogy évente eljárok nem engedem meg magamnak a luxust h elromoljanak a fogaim ...pont egy éve volt betömve az utolsó fogam, ami a tömés után néha fura volt, de 1 évet lehúztam vele, de 1 hónapja, éjszaka arra ébredtem fáj...gyógyszer sem használ ... akkor fagyasztott zöldség másnap fogorvos hívás(magán)...nem ér rá tele van de 1 hét múlva van időpont, lecsapok rá. Addig elszenvedtem itthon, azt gondoltam most könnyebb lesz beülni a székbe....HÁT NEM!
Gyulladt fog de menthető gyökérkezelés...az érzéstelenítő 98% ban hatott de a 2% éreztem és pont elég volt, pedig csak lefúrt a fogbélig h tegyen bele idegölő szert...Megy nyaralni tájékoztatás: a fog fájhat ... 4 hét múlva vissza.. MA VOLT AZ A VISSZA... Srácok én úgy bestresszeltem rosszul lettem...a doki nem ismert rám, én se magamra. Kezem lábam remegett a hányinger kerülgetett...a doki azt várta mikor esek össze...de nem engedte h kihúzassam a fogam 20 percet ki fogok bírni kapok érzéstelenítőt nem lesz baj mondja ő. Nem fájt semmi, de én 5× meghaltam abba a székbe és feltámadtam....alig mertem levegőt venni vártam h mikor fog fájni... a doki nem győzte mondani h lazuljak el meg nyissam nagyra...bízzak benne...egyszerűen nem ment...Nem tetszett úgy semmi... pedig tavaly majdnem elaludtam miközben gyökér kezelt...most sem szóltam semmit tudta tenni a dolgát, de érezte h be vagyok feszülve....reggel fájt a fogam főképp ez váltotta ki h mire odaértem felstresszeltem magam...16.-án megint megyek a dokim arra kért hogy ha lehet ne hecceljem magam, hisz ő nem engedi meg h fájjon bármi ha fáj tenni fogunk ellene...végtelen türelmes ember csak vmiért én voltam most rossz passzba =(
További ajánlott fórumok:
- Magán fogorvosnak adnátok hálapénzt?
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?
- Ez beszólás volt a fogorvostól, vagy én értem félre?
- Tud valaki jó fogorvost Debrecenben, aki normális és nem túl drágán dolgozik?
- Állami fogorvosnál fogpótlásra mik az árak?
- Emberi, profi és lelkiismeretes fogorvost keresek, tud valaki segíteni?