Emberi, profi és lelkiismeretes fogorvost keresek, tud valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Dr Pásztor Emőke.
6-7 éve járok hozzá évente és rendszerességgel. Igazi vérprofi. Hallatlan nagy rutinnal tudással rendelkezik, kisujjában az egész szakma. E mellett emberi, türelmes, ha kérdezel magyaráz. Nagyon szépen, gyorsan, határozottan és minőségben dolgozik. Mire feleszmélsz és elhelyezkedsz a székben már kész is vagy. A rendelő korszerűen felszerelt, tiszta. Az asszisztensnője is aranyos.
X. ker SZTK. A fogászat egy teljes emeleten. Ellátva RTG-el és szájsebészettel. Minden egy helyen. Több fogorvos is rendel egyszerre, de külön rendelője van mindegyiknek.
Minden nap van egy aznapi ügyeletes aki a frissen, acutan érkezőket fogadja. Így kerültem hozzá. Ismeretlenül is mosolyogva, készséggel fogadott, csak letört a fogam. Gyönyörűen megcsinálta, fogköveket leszedte, átnézte a fogaim. Remélem még sokáig dolgozni fog.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Én mióta hozzá járok már nem félek (annyira) a fogászattól:)
zuglói fogászati központ az örsön.
minden doki kedves, türelmes, segítőkész, meg minden amit szeretnél.
nem annyira olcsók, de ugyanolyan áron dolgoznak, mint itt a városban a többi magánfogászat.
(gugli kiadja a honlapjukat ha rákeresel, ott minden infó fent van dokikról, kezelésekről, árakról)
XIII.ker. hegedus Gyula u.- ban Kizman Robert.
Nagyon jo doki:)
Az én dokim Pesttől olyan fél órára van. Nagyon rendesen dolgozik, egyszer sem fájt, pedig négy fogamat húzta és tömött is - injekció nélkül is.
Végig odafigyel rám, egy apró mozdulatból is tudja, ha kellemetlen.
Mindent szépen elmagyaráz és tényleg odafigyel arra, hogy amit csinál, az tökéletes legyen.
Igaz, meg kell fizetni, de legalább akármiért megyek hozzá, nem úgy megyek, hogy majd meghalok annyira félek, hogy fájni fog.
Én tudok egy nagyon jót. Sztk-s, amitől elsőre én is sikítófrászt kaptam.
Az 14. kerületi sztk-ban, az örsnél van, dr. Jekelfalusy Kinga. Én sem oda tartozom, úgyhogy próbálj meg bejelentkezni hozzá, ha gondolod. Teljesen ingyen van, és ő az első olyan fogorvos, akihez egyáltalán hajlandó vagyok beülni! :) Aki nálam jobban fél tőlük, az hazudik, de ő más! :)
Dr Stelly Katalin
Nem a legolcsóbb, de maximálisan lelkiismeretes és profi.
Van honlapja esetleg?
Én tudok nagyon jót, évekig hozzá jártam, de sajnos meg kellett válnom tőle, mert számomra átlépte a megfizethető határt. Meg is mondtam neki őszintén, hogy csak ezért válok meg tőle.
Nekem nem kell, hogy bármit is elmondjon...
Csak csinálja meg jól...
Eddig nincs is panaszom rá.
Pesttôl kissé messze van.
Tudom, rengeteg topic van a témában, de nem találtam meg az "igazi"-t.
Az a bajom, hogy türelmetlen és lelkiismeretlen orvosokkal találkoztam mostanában, régen volt egy jó fogdokim, de azóta sem... Pesten ajánljatok kérlek egy könnyen megközelíthető helyen lévő dokit, akinek nem szálltak el az árai, nem félmegoldásokban gondolkozik és elmondja mit miért tesz, segít és nem játsza a "doktorurat" Friss tapasztalatok érdekelnének. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Ha behalt a telefonom, és emiatt nem tudtam segíteni, kell, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen?
- 5 éves gyermekemnek keresek egy lelkiismeretes kedves fűl orr gégészt Érden vagy a környékén.Tud valaki segíteni?
- Fogorvost keresek Csepelen! Tud valaki segíteni?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?
- Hódmezővásárhelyen keresek gyerek fogorvost. Tudtok segíteni?
- Természetgyógyászt és fogorvost keresek. Tudtok ebben segíteni?