Kispesten a Bokréta és Csillagfény Bölcsikről milyen tapasztalataitok vannak? (beszélgetés)
Köszönöm szépen! :-)
Csak jövő év szeptemberében lesz aktuális a dolog (ha nem jön közben kistesó :-), de azt a tanácsot kaptam, hogy érdemes már most jelentkezni. Remélem, nem lesz majd nagy gond a bölcsis-ovis beszokással...
Mi mindkettőbe jártunk és nem volt különösebb gondunk. Mindkét helyen volt olyan gondozónő akit imádtunk és akit nem kedveltünk túlzottan, de a bölcsődevezetés itt is, ott is rendben volt és nyilván azon sok múlik, hogy a vezető milyen. Persze ez már 5 éve volt, már nem is lakunk a kerületben, nem tudom, most mi a helyzet.
Szerintem leginkább a gondozónőn múlik, hogy a gyerekkel mennyire találják meg a közös hangot. Egyiküknek ez a jó, másikuknak meg az.
Igen,nálunk is ez volt:(
Igaz,mi nem a Bokrétába jártunk,hanem az Eszterlánc nevűbe.A fiam ordított,már a csengőre frászt kapott-,pedig nagyon kedvesek voltak a gondozónők.
Aztán fél évig nem vittük,majd két és fél évesen ment-és akkor már úgy-ahogy elviselte.
A lányomat felvették Wekerlére a Hubába-óriási szerencsénk volt.Nagyon családias hangulatú,igaz nem magánbölcsőde,de felér vele,állítom.
Soha nem sírt a gyerek,már az első naptól kezdve beszokott-volt,hogy haza sem akart jönni.
Ennyit számít a környezet,a légkör:)
Kispesten a Bokréta (Berzsenyi utca) és Csillagfény (Eötvös utca) Bölcsikről milyen tapasztalataitok vannak?
Kicsit tanácstalan vagyok, melyik helyre jelentkezzünk inkább a kisfiammal.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat előre is! :-)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ajánlani egy jó szülész-nőgyógyászt Kispesten?
- Gyermekorvost keresek Kispesten, ajánlatokat, véleményeket várok!
- Meleg étkezési jegyet Kispesten, v. környékén hol lehet beváltani?
- Hol lehet jógázni vagy Zumbázni Erzsébet környékén vagy Kispesten a közelben?
- Megvan valakinek Pintér Béla: Csillagfényes éjszakán című CD-je? Egy szám szövegére lenne szükségem...
- Tudtok jó masszőrt Monor és környékén, vagy Kispesten, esetleg Lőrincen?