Gyermekorvost keresek Kispesten, ajánlatokat, véleményeket várok! (beszélgetés)
Sajnos,sok hasonlót hallani.
Barátnőmnek is van egy nagyon aranyos,kedves cuki doktornénije a szakrendelőben-oda viszi a kislányát,de később elárulta,hogy pénzeli-ettől olyan "cuki"
Nos,a Győri doktor egyáltalán nem fogad el pénzt,és a védőnő sem fogadott el egy fillért sem,sőt megsértődött,hogy adni próbáltunk-ilyennel sem találkoztam még:oo
Sziasztok!
Mi Ambrózy doktornőhöz járunk, nem hozzá tartozunk, sajnos választottuk. Igen, igaz, hogy kimegy csak ehhez tömni kell a zsebét. Amíg ad neki az ember addig aranyos, kedves, de egy idő után már nem tudtunk annyit adni és úgy tűnt kevesellte amit kapott, mert onnantól kezdve mindent rosszul csináltunk.........
Itt is nagyon ajánlják Ambrózy doktornőt.
Mivel házhoz is kimegy-én őt választanám-bár meg vagyunk elégedve a jelenlegi orvosunkkal is:)
Nem kell foglalkozni vele.Csak a kötelező oltásokat adhatja be,a nem kötelezőt pedig az ember maga eldöntheti,be kívánja-e adni.
Van a kullancs terjesztette agyvelőgyulladásra oltás,amit később ugyan,de ajánlatos beadni,mert aki sokat jár kirándulni,gyakorta találkozhat fertőző kullanccsal.
A bárányhimlőre nem érdemes sztem beoltatni,jobb,ha átesik rajta-bár lehetnek súlyos szövődmények is.:O
Amondó vagyok,hogy a sok oltás nem jó,tönkrevágja az immunrendszert.
Viszont ,Győri doktor elővigyázatosságból oltat-mert ismeri a súlyos szövődményeket-gyakorta találkozik velük.
Köszönöm a válaszokat. Mesélnétek róluk, melyik milyen, mennyire rugalmas, hajlanak-e a természetes gyógymódok felé? Győri doktorról azt hallottam, hogy nagyon oltáspárti, beadatja az atyaúristent is és ha megkérdőjelezed a javaslatát, akkor keményen kapsz a fejedre.
Ambrózy Juditról még nem hallottam véleményt.
Mi a Győri doktorhoz járunk,immáron kilencedik éve.
Meg vagyunk elégedve vele:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek érdemes gyermekorvost váltanunk?
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Vajon mit csinálok rosszul? Kire hallgassak? Akik tapasztaltak, és akiben bízom, vagy a gyermekorvosban?
- Milyen fiúneveket ajánlatok kisbabának?
- Mit ajanlatok, eros migrenes fejfajasra?
- Kispesten melyik gyermekorvost ajánlanád és miért?