Kislányt szeretnénk ismét (beszélgetés)
hát nem hiszem, ketten is megnézték........ahol vizsgáltak egy szakmailag nagyon elismert házaspár.
bár ez lenne életük első tévedése!!
elég egyértelműen mutatta a kukiját.....
helló!
topikindítóként visszatértem,hogy közöljem kisbabánk lesz!!! még nem tudjuk lány lesz e de mint ahogy a topik címében van nagyon azt szeretnénk.
most járok a 12. héten.
mindenféle gyógyszereket szedtem,hogy összejöjjön de nem sikerült másfél évig, így leálltunk a próbálkozással meg a gyógyikkal.........és mit ad isten? mikor már nem görcsölünk rá sikerül!!! eddig nem hittem ebben,hogy sokan mondták,hogy nem kell görcsösen akarni és akkor majd......de most itt a pozitív példa!
Sziasztok.
Nem tudom él e még a fórum de én is kislányt szeretnék:)
a tegnap olyan sokan voltatok.....ma meg senki??
szomorú vagyok
jó reggelt!
hogysmint?
fogi gátló mellett?? jó volt a mag! vagy a föld!te abba a 3 százalékba tartozol akire hatástalan?
látod? én meg....
járok dokihoz és szedek kétféle gyógyszert is amik az előző két gyereknél is "beváltak".
most is ugyanaz volt a laborvizsgálat eredménye, mint akkor és ezért szedem ugyanazokat.
ha kétszer sikerült hátha most sem hagy cserben az orvostudomány.....
igyál cickafark teát, az állítólag beállítja a menstruációt.
ovu teszt..., az segít...
Menj el dokihoz,mondd meg neki.Hormon vizsgálat kideríti gond van e.Lehet sárgatest nem teljesen szabályos működése is,de lehet,hogy csak savas a hüvely közege,és ez színezi el a vért amikor még nem eléggé intenzív a vérzés.
De doki nem árt,mert jó lenne szabályossá tenni a ciklusodat.
Hát, nem egyszerű... :-(
Szerintem próbáld meg teszteléssel figyelni 2-3 hónapig legalább, hátha felfedezel valami tendenciát.
Ja, nekünk más a taktika... :-)
PÉ napját belőjük, aztán aznap vagy másnap elő a szódabikarbóna, spricc, és gyorsan Apát ledönteni...
+ fontos: Apát előtte 4-5 napig böjtöltetni kell, hogy a fiú-hadtest felszaporodjék... :-)
Olyan nyamvadttak ezek a fiúk már spermakorukban is, nem? Csak a gyorsaság, aztán más semmi, úgy köll vigyázni rájuk, mint a hímes tojásra... :-)))
nagyon édesek vagytok,hogy így segítettek!!
nagy ölelés mindenkinek!!!
legutóbb a menszim feb.22-én volt meg, de előtte 4 napig erősen barnáztam, aztán két napig volt rendes utána 4 napig barna megint.
azelőtt jan.17.,dec.8.,november kimaradt,okt.29.,
szept.26.,aug.21.,júl.14.
látható,hogy rendszertelen.
ebből,hogy számoljam ki mikor van pé?? ez senkinek sem menne.....
Te könnyebb helyzetben vagy,mert amikor tapasztalod,hogy távozik a anyák,akkor tuti pé van.
Olyankor gyorsan ledönteni apát:D
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Kislányt szeretnénk.
- 11 éves autoimmunbeteg kislányt szeretnének szülei egy jó kórházba, jó orvoshoz vinni. Debrecenben vagy Budapesten tudtok-e ilyen helyet?