Kislányt szeretnénk. (beszélgetés)
Húúúú, én is nagyon szeretném, ha "sunás" lenne az első baba:)))
Vagy ne válogassak? :DDDD
Köszike,már láttam!:o)
Jó lenne össze jönne egy kis nunis.
A kínai naptár szerint nekem is már két lányomnak is kéne lennie.....Szerintem az hülyeség.
Most olvastam a Czeizelnek egy tippjét.Hogy a lányos spermiumok a savas közeget jobban tűrik,mint a fiúsak.És,hogy a peteérés előtt 24-36 órával kell szeretkezni....98%-os a tipp,álítólag.
A mi kutyusunk legalább kislány... :o)
Majd még körülnézelődök a témában.
Szia!
Nekem is 2 fiam van.Jó lenne egy kislány,sajna tuti tipp nincs! Viszont a kínai fogamzás naptár szerint visszanézve mk. fiam fiús időben fogant!Ez talán némi reményt ad,persze nem 100%.
Olyat is hallottam, hogy fogyó holdnál fiúk, telő holdnál inkább lányok fogannak!Persze ki tudja!
Lehet mi már mégsem próbálkozunk többet!Még 1 fiút már nem szeretnék, igy is bőven többségben vannak, még a kutyánk is him nemű!
Jó, persze elhiszem.
Tudod, ők vallásosak....Még hatodikat is vállalna a csaj. Egyébként menj át a Tudásbázisra, ott már valaki feltett egy ilyen kérdést mint Te. Legalábbis úgy emlékszem ott olvastam. Sok választ kapott, de nem olvastam el őket, mert engem nem érint, mert a két gyermekem különnemű.
:o)))
Azért az ötödik gyerekig nem mennék el... :o)
Gondolom 3 fiú után már nem csak a férjed szeretne egy kislányt....
Egyébként abban nem hiszek, hogy van olyan "tuti tipp" ami száz százalékos, bocsi'....Van egy ismerősöm, egyszerre voltunk terhesek, neki 4 fia volt , illetve van(hozzáteszem, fiúpárti nagyon), és az ötödik lett kislány, mindenféle hókusz-pókusz nélkül.
Sziasztok!
3 fiú édesanyja vagyok.Párom nagyon szeretne egy kislányt.Tud valaki valami tuti tippet? :o)))
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Kislányt szeretnénk ismét
- 11 éves autoimmunbeteg kislányt szeretnének szülei egy jó kórházba, jó orvoshoz vinni. Debrecenben vagy Budapesten tudtok-e ilyen helyet?