Kislány szobát szeretnénk festeni: a narancssárga és a rózsaszín szerintetek összeillik? (tudásbázis kérdés)
Bevállaltuk a színösszeállítást és nagyon megérte! akit érdekel az eredmény, kép az adatlapomon.
köszi a véleményeket.
A zöld köztudottan nyugtató szín...
De a rózsa naranccsal párosítva nem az.
Kislányszobáról van szó, ezért nyugodtan összerakhatod ezt a két színt. Nem lesz uncsi és a kiscsaj is jól fogja érezni magát a vidám élénk és csajos! színektől.
Nekem a két gyerekem egy szobában vannak zöld és rózsaszín a szoba, nagyon szeretik és még szivárványt is akarnak. :)
Szerintem gyerekszobába igenis intenzív színek kellenek,nem pedig pasztell,fejleszti is a gyereket és jól érzi magát benne,a halvány szín fel se tűnik neki!:))
Manapság meg minden divat,szerintem passzol a két szín egymáshoz,de élénkben.:)
Ha neked és a gyereknek is tetszik akkor oké.Mondjuk én úgy gondoltam ezt hogy egyik fal r.szín,a másik n.sárga.Tök jó lesz!:)
Egyetértek! Ha már narancs, akkor mindenképpen pasztel és halvány, és én inkább valami semleges színnel társítanám. A rózsaszín és a narancs is elég intenzív színek, nembiztos h egyszerre kéne alakalmazni a falon... A kiegészítőkben meg megjelenhet a rózsaszín...
De úgyis te döntessz majd :)
:)
Ez nagyon egyszerű...fogsz egy papírt meg színes ceruzákat vagy sima festékkel összekeversz olyan színt amit szeretnél megpróbálod lerajzolni úgy ahogy a szobát a benne lévő bútorokkal,színezel vagy festesz és egyből meglátod milyen lehet a végeredmény :)
Szia! Nekem így kicsit sok, mivel a szőnyeg és a bútorok is színesek a bükkön kívül.
Nagy számomra a színkavalkád, mert ott lesznek még gondolom a kiegészítők, függöny esetleg. De végül neked és a kislányoknak kell, hogy megfeleljen. Én azt vallom a kevesebb néha több :)
Sok sikert, örömöt az alakítgatáshoz!! :)
én valami krémszínt választanék :)
nekem nagyon nagyon tetszik a narancssárga-bordó,de gondolom olyat gyerekszobába nem szeretnél...:)
a szőnyeg narancs alapon virágos, mindenféle színű, a bútorok bükk és narancs, de nem akarom az egész szobát narancsra ezért gondoltam erre a két színre bordűrrel elválasztva. csak nem akarom h ízléstelen legyen...
persze inkább világosabb mint harsány árnyalatokban gondolkodom.
szerintem elmegy,főleg ha teszel közéjük egy mindkettőhöz illő bordürt:D
én előbb a kiegészitőket szerezném be és utána döntenék a falszinről
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Az egyik szoba elég sötét, de mindenképpen narancssárgára szeretnénk festeni, nem tudjuk eldönteni, milyen árnyalat lenne jó?
- Beltéri falfestékbe kevertünk színt, narancssárgát szeretnénk, de rózsaszín lett. Lehet valamilyen másik színnel javítani rajta?