Kiskutyák születése (beszélgetés)
Ez szülés után pár napig teljesen normális. De ha semmit nem iszik, valahogy fecskendővel nyomjatok bele vizet, ne száradjon ki, bár most szerenécsre hűvösebb napok jönnek Az, hogy egy kicsi meghal benne van a pakliban, lehet, hogy még lesz másik is. Ezt sjanos nem lehet előre tudni, agyon nyomhatja őket, illetve ha valamelyik nem elég életképes mert még nem fejlődött ki rendesen akkor az is lehet ok. Ellés után viszont mindenképpen dokihoz kell vinni uh-ra ha még eszik iszik akkor is, megnézni minden kijött e belőle.
Tejet ne adjál neki, az nagyon nem tesz jót, hasmenést okozhat . Minőségi tápot vegyél neki, ami vemhes kutyáknak vagy kölyköknek való, mert abban van sok fehérje amire most szüksége van, azt késöbb 3 hetes kortól a kicsiknek is lehet adni beáztatva.
Szió!
Mindenképpen doki !!! Lehet bent maradt még kutyus ( élő vagy halott is lehet ) . Nekem a csivim este 10-re szült pár hónapja evett, ivott és el is feküdt szoptatni . Másnap 13 órakkor szaladt a fiam ,hogy anya ott lóg még 1 baba a köldökzsinóron . Szerncsére az a kiskutya is élt, csak egy napot késett. Fecskendővel azért próbálj neki calcimuskot és vizet adni . Ha nem eszik és nem iszik ,az mindenképpen jelez valamit . Én dokit hívnék !!! mindenképpen .
Remélem minden ok és jó híreket írsz majd :)
előtte nem beszéltél a dokival, hogy mi a teendő a szülésnél?
amúgy mindenképp fontos, hogy orvos lássa, ha van gond, ha nincs, meg hát a kicsiket is látnia kell :)
Mi is így voltunk tavaly ősszel. Nekünk boxereink vannak és elég kalandos volt a világrajövetelük.
Azért lenne jó ha orvos is látná, mert ugye mi nem vagyunk hozzáértőek és nem tudjuk megállapítani hogy mi a baj. Legalább megnyugodnátok.
dokival kéne beszélni,de szerintem ha nem eszik nem iszik holnap sem 24óra eltett ki kell hívni a dokit!!
minden estre tejet tegyél oda neki egy kis cukros tesjcsit,én azt addtam mamikutyámnak,az sem evett,de ott hagytam hogy elérje és igyon ivott felét megitta de én ki hívtam a dokit másnap azért
ha tud szopatni, akkor nincs gond
majd eszik, iszik, ha szeretne
majd fog, ne aggódj :)
ő tudja, hogy mi kell neki
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Mi az az 1 dolog, amit mindenképp tegyünk meg a baba születése előtt? :)