Mi az az 1 dolog, amit mindenképp tegyünk meg a baba születése előtt? :) (tudásbázis)
Mi vendégségben voltunk. :-) Nagyon "izzasztó volt", de megérte. :-)
:)) Ma kirándultunk. Lassan már nem is lesz okom panaszkodni. :))
:DDD Jöhetsz hozzánk is, én is hagynálak... :p
Húha, mi volt nálatok? (érted h miért kérdezem..)
:) Teljesen igazad van. De ma például egy egész mosógépnyi ruhát hagyott egyben kivasalni!!! :) Úgyhogy van remény! :)
Felesleges pénzkidobás lenne, pláne ha a gyerek már minimum 1 éves, mert akkor a legtutibb takarítónő munkáját is képes fél óra alatt eltüntetni, és visszavarázsolni a lakást olyanná, mint amilyen volt!
Ja és épp ma gondoltam azt is, hogy bár szegény vagyok, mint a templom egere, fogadok 1 alkalomra egy takarítónőt, hogy kapja össze a lakást úgy istenigazából, mert én mindig csak tüzet oltogatok. Szóval a teljes rend és tisztaság élvezete is tényleg nagyon tud hiányozni. :)
Nagyon jókat írtok, pont ilyenekre gondoltam. :) Én most is itthon kukulok, a Pici már alszik, a párom pedig a barátainknál segít költözni, ahol én is szivesen elsertepertélnék.. már egészen jó az idő így estefelé is.
Mindenkeppen koltozzunk kulon, ha egyutt lakunk akar szulokkel, akar Anyosekkal!! Es tisztazzuk az Anyossal, hogy kinek is a gyereke, aki meg fog szuletni :-D akkor talan nem lesz ez, mint nalunk volt.
Hát akkor még azelőtt kell ruhákat venni mielőtt teherbe esik az ember:p Mondjuk az sem jó, mert utána meg lehet szenvedni, hogy nem férek bele:p
Én viszont a terhesség utolsó 3 hónapjában napi 3-4 óránál nem tudtam többet aludni, úgyhogy a 3 részletben 7-8 óra alvás maga volt a mennyország szülés után!
Az is igaz! A lányomnak eleinte annyi ruhája volt, hogy valamelyik sose volt rajta. Persze más kérdés, hogy amit terhesen veszel magadnak, az mire lesz jó utána...
Én kidobnám magam egy igazi tavaszi rétre, hallgatnám a madarak csicsergését, nézném a felhőket, szagolgatnám a rét mennyei illatát, és közben tervezgetnék, ha még 1x megtehetném…
Veronika, nekem meg az furi, hogy annyira csodálatosan tudsz/tudtok írni az első hónapokról… :D
se csend
Hogy mi van ma velem, egész szavakat kihagyok a mondandómból!
Igen:) Se rend, csend! Meg vegyünk sok-sok új ruhát magunknak, mert miután megvan a gyerek már úgyis inkább neki veszünk...
Nekem is kapásból az ugrott be a kérdést látva, hogy "Te jó ég! Nem egy dolog van!" Amit én mondanék első helyen, hogy időben táppénzre kell menni, és kicsit magaddal meg a lakással foglalkozni, sokáig lustizni, kifesteni magad, hajat beszárítani, élvezni a csendet és a rendet, mert az jó darabig nem lesz.
Nekem az éjszakai csavargások hiányoznak a párommal kettesben, meg a közös kutyasétáltatások esténként:) Meg egy vacsi, csak úgy egy hangulatos kis étteremben, meg...
az biztos, de legalább pszichikailag fel tudod magad készíteni a nem alvás-ra.:)
Így igaz. De nem lehet előre pihenni..
A nyugodt étkezés is hiányzik az életemből.
Én is szeretnék aludni!!!!! :)
Nekem már három gyerekem van és nekem az alvás nagyon hiányzott. Szívesen aludtam volna előre, ha lehet.
Tévedések komédiája. Nagyon jó volt. De veszélyeztetett terhes voltam, ezért kb 2 éve ez volt az első "komoly" kimozdulásom. :)(
Érzelmileg persze minden megváltozik, a legfőbb dolog a gyermek, és a legnagyobb boldogság is. Nekem értelmet adott az életemben.
Viszont hálát adok az égnek, hogy itt vannak Anyuék felettünk 2 emelettel, mert így elég sokmindent tudok csinálni. Persze ők is dolgoznak, de egyszer-egyszer, vagy hétvégén elvállalják.
De amúgy nekem az ilyen spontán dolgok hiányoznak.
Például:
Hirtelen elugrani moziba, vagy csak le egy sétára kettesben, vagy beülni valahová.
Na igen, babarát helyek: pl. babakocsival nem is olyan könnyű tömegközlekedni...sőt, iszonyat!
Ugyanúgy megtehetsz bármit babával is! Talán még nagyobb boldogság. Én így is néha elszabadulok kicsit „bulizni”, és jó érzés, hogy engem otthon vár a babókám. Én is azt hittem megáll majd az élet, de elhiheted nekem, ez nincs így.
Nanemá... És mit láttál? :-)
--és tudjátok, erről jut eszembe, hogy még bababarát helyek sincsenek igazán... Az egyetlen hely a játszótér, vagy a pláza. Jó, tudom, állatkert, ilyenek, de ez is véges sajnos. Én voltam színházban 2 hete..:)) Bibi!! :)
Főleg nem annyit, amennyit kellene :D
Akkor egyetértünk. :-)
Hogy mit tudnék "előszedni magamból"?
Huhú, nincs elég hely, hogy leírjam és untatnálak is vele titeket. :-)
Egy mozi is jól esne...
Egy vacsi...
Egy színház...
Egy séta...
Egy utazás...
Egy uszoda...
Egy céltalan nézelődés...
Egy kettesben töltött este...
.......Vagy csak egy kis csend. :-)))
Néha már az is nagy szó, ha csak egy pár oldalt elolvashatok az épp aktuális könyvemből. :-) De nem baj, ezt én vállaltam. :-)
A baba óriási ajándék, főleg, ha sokat kell rá várni. De minden ember individum, tehát van babán kívüli énje. Mozival, bulival, vacsorával...:) Ez szerinntem kedves és természetes dolog. Nekem még lenn van a lila köd, lenn is lesz, mert a lányom egy IDEÁLIS gyerek. :)))) De komolyan, imádom. De engem pont az érdekel, ki milyen maradt, mi tudna előbukkani azért, ha nem kellene 7kor fürcsipancsizni. :)
További ajánlott fórumok: