Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...! (beszélgetés)
Neked fúj, nekem természetes! Sőt! Babapopsi törlőkendővel, lábacskát, popsit, fütyit, száját,mindent törlünk, szigorúan. Utána mehet. Én is megmosom a kezem ha bejövök, leveszem a cipőm, stb.
Az is természetes,hogy a kakit összeszedem utána az utcán, nem hagyom,hogy belelépj! :)
Mi a fúj ebben?
Te nem törlöd meg a magadét? :-))
kölyök kutya?Fajtája?
Miért fél a gyerkőc?
Nem is értem, hogy, hogy lehetne megunni egy kutyát, főleg ha az embernek családtag, a gyereket sem adjuk be az intézetbe, ha sokat sír vagy hasfájós!!
Nagyon sok sikert a kutyihoz is!!!!
További jó szórakozást lányok!
Elmentem kutyát sétáltatni:-))))
Esik a hóóóóó:-))))
Szép napot Nektek!
Nálunk más lehetőség nincs. Majd megírom a tapasztalatokat, mert azért élőben biztos más lesz:-)
Addig nézem Cesar Millant:-)
Eleinte kiakadtunk, egyébként is alig volt már szabadidőnk. De mára belejöttünk és nem is tűnik fel. Kábé 1-1,5 óra naponta, de nem kell ott állni végig mellette. Szóval nem gáz:-) Meg olyan hálásak:-)
És olcsób, mint a kutyakaja, de időigényesebb.
A cicánkat meg se említem, aki meg világbajnok válogatásban:-)
Gratulálok!!!
Biztos, hogy imádni fogják egymást!!!! :)
Nyugi lányok, áprilistól lesz bébi is nálunk:-)
És remélem, hogy a régi családtagok imádni fogják és fordítva:-)
Komolyan mondom, ha ennyire szuperanyu vagy, miért nem egy szuperanyu fórumon osztod az észt??
Itt állatbarát emberek vannak és gondolom, sokan vannak köztük anyukák is ,akiknek nem teher ellátni a kutyájukat, akkor sem ha annak bármilyen baja van, vagy éppen csak a fenekét kell megtörölnöm!!!
Nem tudom miért kell valakinek azt hinnie azért mert van egy gyereke ő több mint más!!!!!
szegény:(
én is főznék az ebzeteknek,ha nem lennék ilyen lusta,mert szerintem is az a legjobb,és az enyémek is allergiásak.De találtam egy tápot amitől sebajuk!
Igaz,hogy a gatyánkat is ráköltjük,de legalább tényleg jó.
Nem kértem, hogy írd le.
Nem is érdekel, engem nem zavar, hogy mások mit gondolnak és hogy élnek, de fordítva is elvárom ugyanezt.
További ajánlott fórumok:
- Mit szeretnél Karácsonyra?
- Milyen karácsonyi apróságot szeretnél?
- Kiskutyát szeretnék a 3 éves kislányomnak. Melyik fajtát ajánlanátok? Kertes házban lakunk.
- Ha a pénz nem számít, mit szeretnél kapni karácsonyra? (Most nem a szeretet meg a békesség érdekel, hanem ténylegesen tárgyilagos ajándék!!)
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Mit szeretnél kapni karácsonyra?