Milyen karácsonyi apróságot szeretnél? (beszélgetés)
letérdeljen elém és megkérje a kezem
á ez túl nagy,akkor semmit
Ha van valakinek nem használt számitó gépe szívesen el fogadnám mert az enyém el romlót holnap meg nem lesz Könyvtár!!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!
A kor te egy igazán szerencsés ember vagy!!
Boldog karácsonyt neked!!!!!!!!
Köszönöm ha el küldöd el fogadom szívesen a gyerekeknek!!
TELEFON SZÁMOM AZ ADAT LAPOMON VAN HÍVJ A CÍMÉRT...
nem szeretnék semmit
megvan mindenem
Basszus,ezt privibe akartam.
Háááát,ezért csodálkoztam,hogy Csórócsaj honnan tudsz a levélről. :S
Szia!Van egy nagy szatyor videókazettám,amit mi már nem nézünk.Szívesen odaadom Nektek.
Vannak köztük mesék,és nagyobbaknak való film is.
Van egy videó lejátszóm is,kb 2 éve nem nyúltunk hozzá.Akkor még működött,most nem játszott le egy kazettát.
Nem tudom,hogy a lejátszóval vagy a kazettával volt e a baj,mert tovább nem kísérleteztem.
A lényeg az,hogy odaadom azt is szívesen,ha szeretnétek.
Kata
Nagyon szívesen.
Boldog karácsonyt!:)
Sajnos a gépem nem jó de ha valaki tud és szeretne segíteni csorocsajnál mindent meg talál címet telefon számot.
TÉNYLEG MINDEN KIS APRÓSÁGNAK ÖRÜLNÉNK BÁRMI IS LEGYEN AZ.
a KI TUD ÉS SZERETNE CSAK MEG HÁLÁLNI TUDOM NEKI TELJES SZÍVEMBŐL!!A SEGÍTSÉGET!
KÖNYVNEK GÖRDESZKÁNAK VAGY BÁRMILYEN KIS APRÓSÁGNAK
Nincsenek nagy igényeink csak azt szeretném,hogy a gyerekeknek legyen valami a fa alatt!
Köszönöm szépen mindenkinek aki tud segíteni!!!
A fiuk 18 12 21 hónapos nekik kellene ajándéknak való.Ami a kor osztályuknak meg felelő.
Köszönöm szépen mindenkinek
Csorócsaj írta,hogy jöjek és írjak ide hátha itt lesznek még jó lelkű és segítő kész emberek.
Inditótam egy fórumot hátha vannak felesleges dolgok! ruhák,. játékok ,könyvek, társas játék egy 18 éves 12 éves 21 hónapos fiúknak.
Hát mint ne mondjak kaptam hideget is meleget is.
Én úgy voltam vele ha már felesleges csak áll a polcon és porolódik mért nem lehet egy kis gyerek Karácsonyát Boldoggá tenni mert nekem az idei nem lesz az!!Sajnos rá kelet jönnöm,hogy naiv vagyok !ezt ott le is írtam!nem mindenki olyan mint én,hogy segít ahol csak tud!!
Ha van köztetek valaki akinek vannak felesleges Játékok,ruhák,könyvek.egy szóval bár mi amit a gyerekeknek jó lenne szívesen fogadnám...
Én milyen Karácsonyi apróságot szeretnék
magamnak semmit csak a férjem szeretetét de azt mindig meg kapom hála!és ő is ezt tőlem.
A leg fontosabb A gyerekek szemében a Csillogást és a Boldogság az arcukon azt szeretném látni-..
Bocs ha hosszúra sikerült az írás köszönöm,hogy el olvastátok!!
Kérem szépen a címedet:)
Persze priviben:)
Cupi lányok... beköszönök, nehogy leltárhiányként tűnjek fel! :)
Ma dolgoooozom, de alig várom, hogy hazaérjek... lakás szétpakolva és én csak alkotok és alkotok és alkotok.... Szép napot Nektek! :))
További ajánlott fórumok:
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Mit szeretnél Karácsonyra?
- Milyen kutyád van, vagy milyet szeretnél ha lehetne?
- Ha a pénz nem számít, mit szeretnél kapni karácsonyra? (Most nem a szeretet meg a békesség érdekel, hanem ténylegesen tárgyilagos ajándék!!)
- Mit szeretnél kapni karácsonyra?
- Mi az a karácsonyi ajándék, amit biztosan nem szeretnél megkapni?