Kisebb lesz a melle annak aki lefogy? (Jó lenne!) (beszélgetés)
Itt és most. Életmódváltással és rohadt lassan. Azon agyalok hogy lehetne gyorsítani fogyókúra nélkül.
Nem kérek tanácsot ehhez senkitől, mert én ismerem a szervezetemet és a tűrőképességemet is.
Köszönöm.
Edződnek igaza van. Tud nagy teher lenni még a kicsi is. Ezt én tudom. :))
Akkor hajrá!
Én drukkolok, hogy sikerüljön lefogynod és megoldódjon ez a problémád!
Az edzőm mindig azt mondta, hogy a mell felesleges zsírtömeg;)
Bocsánat!
Nem szerettelek volna megbántani, csak nem értettem az okot, de így már igen.
Ugye a fogyás idő, és ki tudja sikerül e.
Nem tudnál meghekkelni egy melltartót úgy, hogy ne az a szilikonszerű legyen benne, hanem valami könnyebb anyag?
Lehet, hogy kényelmesebb lenne.
Fogyózol, vagy életmódváltásban vagy?
A körméret is jó lesz ha kisebb lesz nálam is, de a kosárméret annál is fontosabb.
Bizony így van! Erősebb és biztosan derűsebb vagy.
Én is pont 15 kilót szeretnék leadni, de nem fogyókúrával. Nagyon lassan mozdul, de amit bevezetek, annak úgy is kell maradni. Kitartónak kell lennem. Az én koromban alapból lassúbb és nehezebb minden. Szinten akarom tartani magamat, és ez csak akkor sikerülhet ha fogyok.
Köszönöm neked is! Egyre jobban érzem hogy van remény.
Az egészségednek is jót tesz ez a fogyás, nem csak az alakodnak.
Nem baj Channa, látod mások tudják. :)
A 70-80 éveseket azért írtam, mert hamarosan közéjük tartozom, és a körülményimet tekintve nagyon beleillek abba képbe ahogyan az a korosztály él. Ma is ritkán mozdulok ki, de akkor fel kell hogy vegyem ezt a melltartót, amiben rémségesen érzem magam, sokat elvesz a kimozdulás élvezetéből. Több éve volt a műtét, a lényeg, nem akarom megcsináltatni. A fogyással többek szerint kisebb lesz az amúgy se nagy mellem, az egészségemnek is jót fog tenni a fogyás ami kell is.
Ha nem érted amit írok, ne meditálj rajta. Csak van ami jobban érdekel téged mint az én nyomorom.
Akkor nem értem, hogy miért írtad ezt: "A nők jelentős része 70-80 éves korára elmagányosodik. Ha az otthonában múlatja hátralévő idejét akár ezért, akár ágyhoz kötötten, felesleges az implantátum."
Kicsit fogalmazhatnál egyértelműbben is, azaz arról írj, ami rád igaz, ne kelljen találgatni.
Tehát, még mindig azt mondom, hogy ha a korod nem akadálya, akkor implantátum, de abba reménykedj, hogy majd egyszer, ha sikerül lefogynod 15 kg-ot, akkor kisebb lesz a melled és akkor nincs szükséged melltartó protézisre, mert nem lesz annyira feltűnő.
Nem tudom, hogy mikor műtöttek, és nem ismerem a kapcsolódó szabályokat sem, de olvass utána, hogy milyen megoldások vannak.
További ajánlott fórumok:
- Végre elhatároztam magam! Lefogyok! De miért csak jó alakú lányok vannak a konditermekben?
- Hogy tudnék lefogyni, ha éppen a diétás ételekkel vannak gondjaim?
- Ha egészségesen élsz akkor kisebb az esélye annak, hogy szenvedve fogsz meghalni?
- Anyukákat keresek akiknek oviba járnak a gyereke/gyerekei s közben otthon vannak a kisebb gyerekkel/gyerekekkel
- Mi lehet az oka annak, hogy a 3 éves kislányom nem a korának megfelelő játékokat szereti, hanem a kisebb korosztálynak valót?
- 18 hónapos, még szopizó gyerkőc mellett el lehet kezdeni finoman fogyókúrázni vagy ugyanúgy tilos, mint kisebb gyerekeknél?