Anyukákat keresek akiknek oviba járnak a gyereke/gyerekei s közben otthon vannak a kisebb gyerekkel/gyerekekkel (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk sem engedik úgy egész napra a gyereket, ha anyuka otthon van a kisebbel, sőt, már fel sem vesznek olyan gyereket. Ez nagyon szomorú, azért a gyereknek nem csak azért kell az ovi, hogy legyen valahol, hanem a gyerektársaság miatt is. Sógornőmnek el kell hoznia ebéd után a nagyobbik fiát, unokatesómnak pedig nem vették fel a fiát, mert otthon van a 0.5éves lányával.
Köszönöm a hozzászolásokat!
3 lányom van:-),de se baj!
Nem tudom,én óvónőként végeztem,s aki akarta haza vihette a gyereket,de az óvónők azt mondták,hogy a gyerekek a saját kis kuckójukban szeret aludni...kis célzás...de nem fogom hazahozni,nem rossz lányka ő!Mire az ikreket összeszedem,elvisszük a nagyot oviba,bevásárolok talán felteszem az ebédet s már mehetek is érte?Nem le akarom passzolni a gyerekemet,nem erről van szó,csak nem szeretném megvonni tőle a játszást.
szia!
nekem tavaly kezdte a nagyobbik fiam az ovit,és akkor szültem a kisebbiket.Az első perctől ott alszik,semmi gond nem volt vele,és az ovi se szólt.
Szia!
Mi is ősszel kezdjük a nagyobbal az ovit, a kicsivel meg itthon leszek/vagyok. Nekünk még nem mondtak ilyet, de az is igaz, hogy csak augusztusban lesz a szülői. De az előzetes elbeszélgetésen sem említettek ilyesmit.
Szia!
Nálunk nincs így,sőt tavaly nyáron még vihettem is 2 hetet oviba a nagyobbikat,bár másik oviban kötelezően hazavitetik a gyermeket ha anyuka otthon van.
Sziasztok!
Olyan anyukákat keresek akiknek az egyik csemmetéjük már ovis a másikkal pedig még otthon vannak,mivel a nagyobbik lányom 2,5 éves és decemberben kezdi az ovit,én itthon vagyok a 6 hós ikerlányokkal s az ovi azt mondta,hogy el kell hoznom a gyereket ebéd előtt.Nálatok is így van?A vezető mondta,hogy gondolkozzak el azon,hogy hazahozom-e őt vagypedig bent hagyom.
Nem szeretném őt elhozni,mert akkor színte csak a foglalkozáson vesz részt s egy kicsit játszik az udvaron s a délutáni "nagy" játékokból kimarad-Nálatok is ez a helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyei, kisbabás anyukákat várok, beszélgetni!
- Amikor marslakónak nézik az anyukákat...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyermeke a 3.szülinap után lett szobatiszta!
- Anyukákat keresek, akiknek a gyerkőce beszédzavaros
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Problémás szülés a Dél Pesti Kórházba? Olyan anyukákat keresek akiknek problémás szülésük volt.