Anyukákat keresek, akiknek a gyerkőce beszédzavaros (beszélgetés)
Ő is tudja hogy baj van,mert engem kért meg hogy kicsit figyeljek oda...
Na de Nekem is 3 gyermekem van és bármit mondok nem fogadja meg...Így hogy segítsek???
Azt nem akarom hogy elvegyék tőle a kicsiket...
Szerintem ezért is nem engedte a kislányt a védőnő oviba,mert ő is ettől fél...
Igazat adok Neked csak nem tudom ha a te szomszédodban lennének ezek akkor is így vélekednél?
Én nagyon sajnálom azt a két gyereket!!
Mert szerintem csak foglalkozni kéne velük...de ezt az anyuk nem teszi.:((
és hozzá tenném hogy megint terhes....
3 hónapja volt egy vetélése amivel nem akart kh-ba menni.Mikor már úgy nyitott ajtót hogy ki sem egyenesedett a görcsöktől én szóltam a védőnőnek.
Amúgy nem lenne vele semmi gond,csak szerintem nincs türelme foglalkozni a gyerekekkel.Viszont nagyon rossz ezt nézni...
Az én lányom is halandzsázik (júliusban volt 2éves), de remélem azért ez még nem olyan nagy baj... és nekem is van ismerősöm, akinek a fia ugyanebben a korban már 16mondókát tud... de szerintem felesleges összehasonlítani a gyerekeket...
A szomszédodhoz nem nagyon tudok hozzászólni, nehéz eset...
A szomszédom kislánya borzasztóan halandzsázik.Ő beszél folyamatosan csaknem lehet megérteni mit mond.Még a saját anyja sem érti...
De ami a legrosszabb hogy szerintem az életkorától durván egy évvel le van maradva.
Miből gondolom?
A kisfiam csak 2 hónappal idősebb de folyamatosan beszél,simán lépcsőzik és önálló.
Míg a kislány nem lépcsőzik mindenben az anyjának szól...A védőnő szerint is gondok vannak vele ő nem is engedte oviba.
Nem tudom hogy segíthetnék Nekik,mert eddig bármit mondtam az anyjának semmit sem fogadott meg.Félek ha ezt sokáig húzza elfogják venni tőle a gyerekeket...Van gy fia is aki 15hónapos de még nem jár,csak kúszik....
A véleményetekre kíváncsi lennék...
Hogy segíthetnék szerintetek??
Egy ismerősöm gyereke 4,5 éves koráig egy szót sem szólt, azóta meg be sem lehet fogni a száját.
3 évesen még nem gond.
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyei, kisbabás anyukákat várok, beszélgetni!
- Amikor marslakónak nézik az anyukákat...
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyermeke a 3.szülinap után lett szobatiszta!
- Anyukákat keresek akiknek oviba járnak a gyereke/gyerekei s közben otthon vannak a kisebb gyerekkel/gyerekekkel
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Problémás szülés a Dél Pesti Kórházba? Olyan anyukákat keresek akiknek problémás szülésük volt.