Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
látom, "picit" behalt a fórum, de hátha jár még erre valaki, a segítségeteket kérném. nem nagy dolog, ide kellene írni 1-2 mondatot:
nagyon köszi előre is, a többiek nevében!
a Treff zenekar lesz, 95% valószínűséggel
és a hely is kb ilyen valószínű, h megvan...
ha ezeket sikerülne egy héten belül lefoglalni, akkor már csak a fotóst, videóst (ha akarunk...de sztem akarunk, csak drága lesz, attól félek) meg a ceremóniamestert kell időre lefoglalni.
na meg dekorost, de az sztem mint égen a csillag...(a sminkesről, fodrászról nem is beszélve)
Igazad van....
Ott tartottuk, hogy zenekar... :)
Van már valami fejlemény ezügyben?
jaja, tudom, h az, meg biztos sokan szeretik, csak engem ráz ki a hideg :D
na ne offoljuk tovább a témát:)
igen, az tényleg jó film! (már a Kaméleon)
a Terézanyu nekem kicsit fura, h h lehet olyan béna a kiscsaj:)
Jaj, tényleg, a Terézanyu... Na, azt is láttam, de ott Gabriella lenyomta az egészet. Azt hittem, szar színész, de csak a film volt a szar... Mert a Kaméleonban ő is nagyon szuper! Meg Kulka melegként... Telitalálat!!! :)
Sajna a többit nem láttam.
Jóvanna... :P :)
még régen az Ámbár tanár úrban Dobó Kata pasija volt, meg a Szezon egyik főszereplője...most ezek ugrottak be. de várj, leguglizom :D
hah, tök sokban volt, figyi:
2009 - Szobafogság (Pinprick)
2008 - Kaméleon
2007 - Overnight
2006 - Régimódi történet
2006 - Mansfeld
2005 - Csodálatos vadállatok
2004 - Történetek az elveszett birodalomból
2004 - Állítsátok meg Terézanyut!
2004 - Szezon
2004 - Mélyen őrzött titkok
2003 - Somlói galuska
2001 - A Hídember
2000 - Nincsen nekem vágyam semmi
1998 - Ámbár tanár úr
menő:)
Bodó Viktor nem ugrik be...rákerestem, hát...rá csorgasd egyedül, nekem nem kő :D
Tuti, kibeszélünk főleg, hogy csak ketten vagyunk itt, te meg én... :)
Hát, csorgathatnánk... Neked tetszett a Kaméleonban?
Játszott egyáltalán másban? Nekem nem rémlik, pedig biztos.
Van még egy nyálcsorgatós színész, most beugrott, Bodó Viktor. Ő játszott a Rosszfiúkban, egy ezeréves bénaságban, meg a Jadviga párnájában, amit sosem sikerült megnézni, mert a tévében mindig hajnalban játszották a puceráj miatt... :P
Hát, nagyjából ennyi... :)
na persze...most már nem bízok meg bennetek, tuti kibeszéltek a hátam mögött...nincs is jobb dolgotok :PPPPP :D
hát nemtom mit csinál, de az arcán nem egy harmonikus élet nyomai látszanak...amúgy igen, nemrég született gyereke.
amúgy még csorgathatjuk a nyálunk Ervinre, ha gondolod :P ;)
Ja, megvan... Nem tudom, szerintem nem széles... Szerintem meg marha jól áll... És én a hátad mögött is ezt mondanám, ha kérdezné valaki... ;)
Komolyan, öli magát a srác...? Ne már... :(( Állítólag van gyereke, meg minden... Ritka jó pasi, amúgy... Kevesen vannak, akik ennyire természetesen jól néznek ki a magyar színészek között.
Na jóvan, befejeztem... :P :)
30. és 32. hsz:) kicsit amúgy zavarodott a csaj:P
ja igen, 35...de nem is a korával van baj, hanem sztem az életmódjával. de igazából gőzöm sincs róla...meg hát az ő dolga.
lagzi lesz, igen...:)
ó, nem baj a'... :) nekem öregen is tetszik... :) mennyi idős most akkor? 35?
wazze, nem találom azt a bejegyzést, ahol leszólják a ruhát... nem akarok fröcsögni rajta, csak érdekel, mi nem tetszett. (vagy a függönyös főnökről beszélsz?)
sajnos, az utóbbit nem tudok, de pest... szóval... szerintem vannak... milyen buli lesz, lagzi 5 fogással, menyasszonytánccal, játékokkal vagy csak vacsi...? hát, ha ceremónika kell, akkor gondolom, lakadalom...
hát, igazából 13 voltam, ő meg 23...necces lett volna az az esküvő;)
tényleg helyes, bár akkor még sokkal jobban nézett ki...sztem vmi nem stimmt az életében, nem szépen "öregszik", ha érted, mire gondolok. hja, a színészélet...
Zepter: ne is beszéljünk róla...nem tartott sokáig, de az ellenségemnek se kívánok ilyet.
na amúgy ceremóniamestert keresek...nem tudtok esetleg? (meg zenekart óccsóé:))
Igen, én is úgy értettem, hogy RAJTA KÍVÜL is irigylek még pár dolgot... :) Wazze... én másnap úgy tudtam volna főzni, mint Laci bácsi... :) csak elvegyen... :) ;)
Fú, jó kis pacsker... :) És nagyon imádom a Kaméleont, szerintem a LEGSZUPEREBB magyar film. Régen az Argóra mondtam ezt, de abban már vannak részek, amiket áttekerek, viszont a Kaméleont meg tudom nézni végig még mindig, pedig láttam már vagy 70-szer...
Itt fikáztak? Megnézem...
Igen, ezt a Zepteres-t olvastam... Elég durva tapasztalataid voltak... :(
:D pedig Ervin jó arc :D azt mondta, elvesz, ha megtanulok főzni :D (sejtett valamit :S :D)
2 éve találkoztunk, kissé leesett az álla...mondjuk nem meglepő, mikor utoljára látott, 13 éves voltam ;)
ja és itt fikázták:)
"Van köztetek olyan aki részt vett már Zepter tanfolyamon?"
oké, hát irigyellek... nem csak Nagy Ervin miatt... :P :)
olvastam a fórumot, de nem találtam, hol fikázták a ruhát... lehet, hogy nem jó fórumot olvastam...
igen, jobb, ha nem tudod...:D de ott írtam róla, ha érdekel, olvasd el nyugodtan.
ó, ezek csak kisebb melók voltak:)
újságíró: 3-4 évig az egyetemen, két lapnál (de kaptam fizut!:))
színész: még az özönvíz előtt, '98-ban játszottam a Legyetek jók, ha tudtok! c. olasz film ősbemutatójában, Miskolcon, és nem is statisztaként:). jó volt, pl. összehaverkodtam Nagy Ervinnel, aki akkor persze még nem volt ekkora sztár :D
utána még egy darabban szerepeltem a gimi alatt, meg hívtak egy szerepre a Miskolci Nemzetibe, de akkor kezdtem a gimit és nem volt rá időm.
végül az egyetem alatt játszottam egy három szereplős darabban, ami nagy siker lett:) de az egyik srác (mellesleg az exem, de ez lényegtelen:)) most épp a norvégoknál (? asszem) doktorál, úh abbamaradt a dolog.
hát csak ennyi:)
Hú, ez nem semmi volt... :)
Elolvastam a fórumot... :P
(ja, várjál, ez nem az volt, a ruhát ne láttam... akkor majd még utána nézek...)
Mi a lótúró ez a Zepter? Dögöljek meg, ha tudom, miről van szó... :S (Talán, jobb is...)
Ami viszont meglepett: azt tudtam (olvastam már), hogy újságíró voltál... de SZÍNÉSZ is??? Mesélj már róla...!
Nem tudom, most nekem (és neked?) ilyen csökött az ízlésünk vagy ennyire kurvára irigyek az emberek...? :S
Katka, mit gondolsz? ;)
igen, AZ a ruha:D köszi! (az előbb szólta le valaki egy Zepteres fórumban, mert nem tetszett neki, h próbálok/unk lebeszélni vkit a Zepteres "kárrierről" :D)
ja és a menyecske sztem nem az lesz, mert venni akarok, nem kölcsönözni. de még ráér...
hát, az reális, akkor... már az árakat tekintve...
de ugye nem akarod megvenni, csak kölcsönözni? na, ez is egy mici-féle nézet (énféle), hogy esküvő csak 1 van, menyasszonyi ruha csak akkor - és ha nem marad a tiéd, még jobb, mert ettől még extrémebb. mert gondolom, ha megveszem, akkor utána ott fog porosodni a szekrényben...? és az mire jó? a lányomnak úgyse tetszik majd, az ő korában már más lesz a divat - én se vettem volna fel anyuét. és akkor mi, évente egyszer ránézel, hogy hú, de jó volt... - azt a fotókról is látod. szóval én nem érzem értelmét varratni/megvenni...
de mondjatok mást, ha mást gondoltok.
További ajánlott fórumok:
- Leánybúcsú szervezés, ötletek!
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Esküvői szertartásra milyen ajándék illik?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Ha esküvőn, csak a templomi szertartásra hívnak meg akkor illik ajándékot vinni? Ha igen, akkor mit?
- Templomi szertartás