Leánybúcsú szervezés, ötletek! (beszélgetős fórum)
Ha nem a sógornőd lenne...talán. De így ...szerintem kínos.
Hacsak nem a te barátnőd volt, mielőtt az öcséd barátnője lett volna :D
Szívesen:)
Még volt olyan is, hogy egy 2 l-es flakon oldala be volt osztva valamennyi részre és oda volt írva, hogy mennyire szereti a vőlegényét. A flakonban sör volt, azt kellett egy szuszra meginnia, ameddig tudta. És ameddig megitta, ami ott volt felírva, az mutatta, mennyire is szereti a vőlegényét.
Hímeznie kellett egy alsónadrágba. Választása szerint.
Ha valamit nem tudott megoldani, fel akarta adni, fel lett híva a vőlegény telefonon, hogy ha ezt, meg ezt nem tudja, azért elveszi-e feleségül. Az meg mondta, hogy akkor nem. Így tovább kellett próbálkoznia a feladat megoldásával.
Voltak kérdések, hogy mennyire ismeri a jövendő családját: pl. hogy hívják az anyósa fodrászát, hogy hívták a vőlegénye első hörcsögét, stb.
Sziasztok!
Augusztusra szervezek Barátnőmnek Leánybúcsút. (Szerény partyt)
A fórumot elolvasva a következő eddig a terv:
1. Segítség Férjhez megyek szalag, fejdísz, fátyol
2. Puzzle (Férj kiskori meztelen fényképével) a menyasszonynak ki kell rakni.
3. Fogadalom (szövet kimásoltam), hogy jó feleség lesz
4. Oklevél/Emléklap
5. Torta
Várom a további ötleteiteket priviben.
Táncos fiúkat nem szeretnénk. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Mostanában volt a lánybúcsúm, amit a barátnőim szerveztek nekem. Nagyon jól sikerült, egy igazán különleges este volt. Chippendale (már annyira megszokott) táncos helyett a barátnőim 3 fiatal srácot hívtak meg, akik illuzionisták, és fantasztikussá tették az estét. A velünk töltött egy óra alatt olyan szinten elkápráztattak bennünket, hogy azt egyhamar biztosan nem felejtjük el. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy merjen eltérni a megszokott programoktól, mert megéri!! Legyen olyan ez a nap, amire az ara sokáig jó emlékként tekint vissza :)
Sziasztok!!
Nekem egy olyan gondom van ,hogy leszedtem az "Alkoholi társasjáték tábla részét és ki is nyomtattam,el is olvastam hogy mi kell hozzá és a többit ami még rajta volt,csakhogy a pontos leírása hogy tulajdonképpen hogy zajlik a játék menete nincs rajta,így nem tudom hogy hogyan is kell vele játszani,és nagyon hamar meg kéne tudnom mert a hétvégére kellene!odáig eljutottam hogy 6 ember kell hozzá 6 különböző színű bábú,dobókocka,1 pakli magyar vagy francia kártya,és sok sok pia!A kérdésem először is a kártyával kapcsolatban van, hogy mikor kell a kártya,és,hogy a a bábukat a "Kocsma " feliratra kell tenni-e??a tábla bal alsó sarkába indulásnál!??No meg az egész játék menete hogy mikor mit kell csinálni(persze azon kívül ami meg van adva a rublikákban)!!Nagyon szépen megköszönöném ha valaki tudna segíteni!!!
Nekem különböző feladatokat kellett megoldanom, minden helyes megoldás után kaptam picike ajándékot:)
Volt pl. olyan, hogy bekötött szemmel kellett egy banánra felhúznom egy óvszert, mérték az időt:D Aztán ezt a banánt az óvszerrel alá kellett íratnom egy fiúval, akit én választok.
Aztán volt olyan, hogy a jobb kezemmel (balkezes vagyok) kellett lerajzolnom magunkat a nagy napon :)) Volt még jópár dolog...
A végén pedig kaptam egy tortát "Segítség, férjhez megyek!" felirattal :))
Fűszerjáték:
Kiderül, hogy mennyire jó háziasszony az illető, felismeri-e bekötött szemmel, szaglás alapján a különböző fűszereket: pl. bazsalikom, szerecsendió, rozmaring, majoranna, oregano, kakukkfű, babérlevél, stb. fűszerek :)
Sziasztok!
Mi fütyitortát rendeltünk a barátnőnknek, jó ronda volt :)
Feldíszítettük az egész lakást lufikkal, szalagokkal :)
Feladat:
20 kérdést tettünk fel: ha sikerült jól válaszolni akkor nem kellett innia, ha rossz válasz volt, akkor inni kellett :) persze nem üdítőt :)
Egy sima fehér pólót vittünk, arra ráírtuk a jókívánságainkat, és a barátnőnk egész este ezt a pólót viselte :) persze emlékbe utána eltette :)
Hát igen, a körítés nem mindegy.
Az én lánybúcsúmon nem volt túl fantáziadús, egyszerűen csak elmentünk bulizni. Ők biztos nem tették fel a kérdést a fórumon.:)
Azért sajnálom, hogy ez kimaradt az életemből.
hát igen, csak a körítés se mindegy, mert az enyém elég viccesre sikeredett :)
ja, meg koktélt is kellett csinálnom, hogy bebizonyítsam, hogy mennyire házias vagyok :)
Az is jó.:)
Szerintem sokféle ötletet kaphat az ember, ha ellátogat egy ilyen boltba...:)
A kolléganőim nemrég szerveztek.
Nekem, a terhes kismamának kellett elmennem a szexshopba bevásárolni.:) Vettem ehető bugyit, meg olyan foszforeszkáló dobókockát, amin pózok és helyszínek vannak.
Ezen kívül kapott a lány pénisz alakú tortát, és petrezselymet kellett árulnia.
További ajánlott fórumok:
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Barátommal szeretnénk elmenni egy napra valahova, de a szervezés rám maradt..Tudtok tippeket adni?
- Osztálytalálkozó szervezése, hogy kezdjem el? Tippeket tanácsokat várok
- Jótékonysági koncert szervezése, úgy hogy egy "senki" vagyok
- Szerintetek jó ötlet?Mire figyeljünk a szervezésnél?