Szerintetek jó ötlet?Mire figyeljünk a szervezésnél? (beszélgetős fórum)
... oppppsz, ezek szerint Nekem már erősen éjszaka van, ha nem jöttem rá... és visszanézve tényleg bennem volt a bibi.
Tehát a mai nap utolsó értelmes tettét viszem véghez rögtön.... :))
Nem úgy értettem, humor próbált lenni. Ne csak a színház padlását nézzék meg :-)))
De egyet értek Veled valóban nagyon jó darab.
A szilvás gombóccal a szellemekkel és a nagymamával aki mit ér unokák nélkül ? :-))
...az ötlet remek, arra ügyeljetek, hogy remekül érezzétek magatokat. :)
... én foglalnék szállást előtte, vannak egész kis olcsó szállások, tessék utána nézni.... korábbi vonattal mennék, hogy a szállást elfoglaljam, és még rendbe hozzam magam... olyan színházasan rendbe... aztán beülnék a színház közelében valami kis elegáns helyre, és köszönteném magunkat szülinap alkalmából, és onnét indulnánk a színházba... stb. stb.
.... valahogy így szoktam.. :)
Ha Pestre megy, még az elalvásra sem kell figyelni, mert az a végállomás többnyire.
:)
Ugyanez, figyelj a táskádra, ennyi.
De Bp. ahogy Pandora is írta nem a fertő fellegvára, ahol biztos valami szörnyűség történik.
Ne menjetek nagyon lerobbant részre, de ezt bármelyik nagyobb városban sem teszi az ember.
Most mit kell nagy ügyet csinálni abból, hogy felmégy Pestre? Ne legyél már ennyire vidéki.
Mire ügyelj a vonaton? Arra, hogy ne aludj el!
Csak Pesten vannak zsebesek? Máskor is kell vigyázni az értékeidre nem?
Én nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak...mire gondolsz baj alatt?
Bp.-n jobban kell ügyelni a táskádra, különösen aluljárókban, ahol több ember van.
Ennyi.
Egy régi jó barátnőmnek és nekem is március elején van a szülinapja.Ezért az jutott az eszembe,hogy elmennénk Pestre a Vígszínházba megnézni a Padlást.Messziről mennénk,vonattal.Mire figyeljünk,hogy út közben,és a fővárosban ne kerüljünk bajba?
Te őrülnél ilyen ajándéknak?